Brutal Gainer adagolása?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a Brutal Gainerből ugye bár 1 nap 2x150g-t kéne innom de nem vagyok az a gazdag gyerek aki 2 hetente tudd venni 1 dobozzal majdnem 20 ezerért szóval úgy is megoldható hogy naponta csak 1x iszok 150g-t edzés után? 17F 70kg 180cm ha ez valamit számít..2014. aug. 27. 22:18
1/3 A kérdező kommentje:
Meg előtte pont Nitro Gain-t vettem ami 1 hétre elég, és az eladó meg azt mondta nekem hogy 2 hétre elégnek kellet volna lennie..
2014. aug. 27. 22:20
2/3 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy kinek meddig elég. Akkor iszod, amikor akarod. Illetve a tömegnövelőt KIZÁRÓLAG edzés után, mert cukros.
Ha meg spórolós vagy(ami jó dolog), akkor ne ilyen drága termékeket vegyél. Vannak sokkal jobb tömegnövelők, fehérjék pl. Muscleteamnél, megérősek nagyon.
3/3 anonim válasza:
Ha nincs pénzed mindek költesz ilyen hülyeségekre? Vegyél tiszta fehérjét a tejportól és egyél sok rizst. Egyik se drága.
Annak amit iszol a nagy része maltodextrin, aminek asszem 600ft kilója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!