Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Super gainer 4200 biotech...

Super gainer 4200 biotech nutrition (tömegnövelő) "adagolása" és hatása?

Figyelt kérdés
Sziasztok a super gainer 4200 biotech nutrition (tömegnövelő) adagalásárol szeretnék kérdezni ugyan-is kaptam és nem tudom hogy mennyi tejbe mennyi "anyagot" kell tennem !? illetve szeretném megtudni hogy milyen hatásra számíthatok ha az étkezésem megfelelő és rendszeresen edzek !? edzés tervem van annak alapján csinálom a gyakorlatokat ! és vélemény a tömegnővelőröl? előre is köszönöm a válaszokat :) !!!
2011. ápr. 27. 22:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne legyél már értetlen. Annyit raksz a vízbe (nem, tejbe nem jó), amennyire szükséged van.

ÉS milyen hatásra számítasz egy kajától? A csirkemell hatásait le tudnád írni? Mert kábé ugyanilyen f@szság ez a kérdés.

2011. ápr. 28. 00:30
 2/2 anonim ***** válasza:

GreenTea

Véleményt nem tudok róla írni, nem használtam. Adagolás edzés után 100g 4-5dl vízbe. Hatása ugyanaz mint a többi tömegnövelőnek.

2011. ápr. 28. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!