Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sportnak számít ha valaki...

Sportnak számít ha valaki azért jár konditerembe, hogy szép legyen?

Figyelt kérdés
Drugs Bunny kérdezett egy hasonlót audioblogban és érdekel ti mit gondoltok erről.
2014. aug. 23. 19:32
 1/4 HarciCsiga ***** válasza:
7%
Szerintem onnantól számít sportnak ha versenyzési ambícióid vannak :)
2014. aug. 23. 19:37
 2/4 anonim ***** válasza:
92%

Akkor a szűk felső rétegtől eltekintve senki sem sportol?

Szerintem a mentalitástól függ, olyan értelemben, hogy ha nem érzed át, mit is csinálsz, vagy éppen utálod az egészet, és rutin, akkor nem igazán sportolsz. Van jópár profi focista is, aki pusztán munkaként tekint a focira.

2014. aug. 23. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha valaki sportol, akkor az a tevékenység sportnak számít, független a céljától.

Viszont ha valaki sportol, attól még nem lesz belőle automatikusan sportoló.

Más példa:

Ha valaki mondjuk játszik egy hangszeren, akkor zenél, de nem biztos, hogy zenész.

2014. aug. 23. 23:25
 4/4 HarciCsiga ***** válasza:
Csak hogy ne nézzenek teljesen hülyének egyet értek a másodikkal csak én úgy gondolok rá inkább mint egy művészetre a sport fogalma pedig a következő: A sport meghatározott célú mindennapos tevékenység, a mindennapoktól különböző környezetben; célja a testedzés, versenyzés, a szórakozás, eredmény elérése, a képességek fejlesztése vagy ezeknek kombinációja.(forrás wikipédia)
2014. aug. 24. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!