Mekkora felkar számít mondhatni jónak?
Figyelt kérdés
Üdv
Mekkora felkar számít jónak, szálkásan ?
170cm magas vagyok.
Nem olyanhoz hasonlítani, aki már 4-5 éve edz viszonylag egy jobbacska felkarméret ?
Úgy 40 körüli jónak számít ?
2014. aug. 20. 23:25
1/14 anonim válasza:
40 körül már elég jó ha szálkás
2/14 anonim válasza:
kinek mi érted énpl elsírnám magam ha 40 lenne
3/14 anonim válasza:
utolsónak ne hidd el amit ír, mert analfabéta.
4/14 anonim válasza:
Nekem 40 centi és majdnem 7 esztendeje edzem már. Ez persze reggel, gyúrás nélkül. Edzéssel ez felkószál 43ra is akár.
Én kicsinek találom reggel, de valahogy már évek óta nem nőtt semennyit, szóval megszoktam.
5/14 anonim válasza:
Mi Ebben hihetetlen hogy nem orulnek 40nek?
6/14 anonim válasza:
F a s zopo gyerek nagyobb a karom mint a tested te girhes
7/14 anonim válasza:
Nekem csak 38cm de elegge leszalaksitottam magamat.168 cm magas vagyok.Tudom most mosolyogtok.Epp ezert nekem a tetstepites melle meg mma-znom is kell nehogy tul kemenynek hidjetek magatokat.Nem a bicepsz meretetol lesztek kemeny fiuk..
8/14 anonim válasza:
Vmi képet is toljatok már, az megmutatja milyen a kar. . Egy 40 es szálkás jobban néz ki mint egy 45-ös vizes kar.
9/14 anonim válasza:
Akkora kar, amekkora a tested többi izomcsoportjával arányos. Nézhet ki nagyon jól is egy 40-es kar és zsírosan, vizesen egy 45-ös. Főleg ha a többi izomcsoport meg le van maradva, akkor hülyén néz ki hozzá egy nagyobb kar.
Ja és hogy legyen kép is, 173 körül vagyok, 84 kg és 44-es kar hidegen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!