Heti 3szor akarok vállazni, ki akar megállítani?
Figyelt kérdés
Na gyertek kössetek belém, hogy miért vagyok hülye és miért nem jó, amit csinálok. Lemaradt testrész és úgy érzem nem edzeném túl ha heti 2 válledzésen és egy melledzésen bedobnák pár mellről nyomást és oldalemelést. De tessék gyertek, allázzatok! Tiporjatok el a tudás bakancsával és mutassátok meg mennyit tudtok!2014. aug. 20. 02:02
2/19 A kérdező kommentje:
Ki nem szarja le, hogy ki nem szarja le, hogy edzek??
2014. aug. 20. 02:32
3/19 anonim válasza:
Ezek szerint minden masnap vallazol.Ha nyomatsz valami kokszot akkor legalabb valami segit fejlodesbe,regeneralodasban.De ha naturan heti 3szor valaozol,es ha ugy is erzed hogy birod is akkor baj van az edzesedel:)Lehet bennem van a hiba de nekem masnap izomlazam szok lenni.En kerek elenezest mindenkitol helyetted is.
4/19 Dogmatix91 válasza:
Heti 5 edzésem alatt szinte minden edzésen kap rendesen a láb és a hát is mégsem edzem túl magam. Egyedül a vádlim szállt el, de többet is használom, mint az emberek többsége. Fejlődésben nem álltam meg, ha okosan csinálja az ember akkor nincs túledzettség.
5/19 anonim válasza:
Vállazhatsz heti 3-szor is, ha egy edzésen nem megy rá csak egy-két gyakorlat minimális sorozattal. Ennyi az okosság. Egy komoly válledzésnél te nem fogsz két nap alatt regenerálódni. De nekem mindegy, a te döntésed, csak írtam.
8/19 anonim válasza:
:D ejj te tudsz köszönni :D üzenetbe soha nem köszönsz :D :'(
9/19 anonim válasza:
Nem szoktam? ja, mer sokszor sietek, nem nézem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!