Iskolát akarok váltani, vizsgálatra kell mennem? Lent
Figyelt kérdés
Szakközépiskolát akarok váltani, és tüdőszűrésre kell mennem.Pedig úgy tudtam, hogy ide nem kell vizsgálat. Nem akarok tüdőszűrésre menni,mert veszélyrs az a sugárzás. Mit csináljak?2014. aug. 11. 01:32
1/3 anonim válasza:
Némelyik helyre kellhet, ha pl. emberekkel, kajákkal foglalkozol.
Egy sugárzásba nem halsz bele, ráadásul kapsz kötényt, a védeni való helyeket lefedik. Ne parázd már túl, csak egy mellkas röntgen.
2/3 anonim válasza:
Dehogy veszélyes a sugárzás (legalábbis ennyi)! Az orvosi diagnosztikai sugárzás a töredéke a veszélyesnek, akár meg is lehet ismételni. Egy sima röntgen sugárzás szempontjából nem számít. Te inkább sétálnál törött lábbal, mint hogy megröntgeneztesd, hogy tényleg el van-e törve? Gondolod, hogy az orvosok direkt az emberiség kiirtására törekednek, beleértve saját magukat is?
3/3 anonim válasza:
szokj hozzá engem most vettek fel a baromfifeldolgozó üzembe elöte szobalány voltam kellet a tüdöszürö nemlesz aból semi bajod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!