Ha hüvelyi folyásom miatt akarok menni nőgyógyászhoz, akkor vizsgálatra kell időpontot kérni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 14:57
1/7 anonim válasza:
Hívd fel a rendelőt, kérdezd meg. Rendelőnként más és más a rendszer. Magándokinál biztos, hogy kell időpont-foglalás.
2/7 anonim válasza:
A mi kerületünkben minden vizsgálathoz kell időpontot kérni. Kérdezd meg a szakrendelőt, hogy kell-e időpont. De szerintem kell.
3/7 anonim válasza:
Nálunk rákszűrése/általános vizsgálatra nem kell időpontot kérni az SZTK-s rendelésen. Magánorvosnál nyilván kell.
4/7 anonim válasza:
hát ez nem attól függ, hogy mi miatt mész :D nekem pl a magándokihoz se kell bejelentkezni, ez válotó. úgyhogy hívd fel a rendelőt.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget!:)
2011. máj. 4. 15:15
6/7 anonim válasza:
Nálunk az SZTK-ban is és a magánrendelésen is kell.
Nevetséges a mai magyar egészségügy! Nekem most van problémám nem két hét múlva lesz mikor időpontot kapok! Addig fel is fordulhatok, senkit nem érdekel. Sajnos ez megy manapság. És az még a jobbik eset hogy "csak" két hetet kell várni...
de ahogy bánnak az emberrel, futószalagszerüen egyiket a másik után mint a marhákat a vágóhídon, egy darab hús semmi több a doki szemében...
UNDORITÓ!
Remélem lesz elég pénzem hogy magánrendelésre járjak. Ott egy fokkal emberségesebbek azért.
7/7 A kérdező kommentje:
nekem is sajnos ez a tapasztalatom, mintha csak egy darab hús lennék az egyik dokiinak, a másik meg mg sem vizsgál normálisan, csak ráírja a papírra, hogy minden oké... bár kértem időpontot, de úgy döntöttem mégis magánhoz megyek, úgyis 2 problémámat akarom megbeszélni, talán így foglalkoznak is velem normálisan...
2011. máj. 5. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!