Amikor nőgyógyászhoz mész vizsgálatra, a fehérneműdet már az öltözőben leveszed, vagy csak a vizsgálóasztalnál?
Figyelt kérdés
Nálunk (Örs vezér tér SZTK) egy hosszú folyosó végén van az öltöző, és nem tudom hogy már ott le kell-e vetni a bugyimat. Mert akkor azon a hosszú folyosón végig kell mennem csupasz fenékkel. És ha bugyiba mész be ésvége a vizsgálatnak, akkor a visgálóasztalnál veszed fel, vagy viszed magaddal az öltözőbe, és akkor ez már nem számít?2009. dec. 21. 10:49
1/23 A kérdező kommentje:
És a zokni rajtad van a vizsgálat során?
2009. dec. 21. 10:51
2/23 anonim válasza:
Általában az öltözőből nyílik a vizsgáló!
Olyan nincs, hogy csupasz fenékkel végigsétáltatnak a folyosón!Ki mondta?? :)
3/23 anonim válasza:
az én nőgyógyászomnál is pont a vizsgáló "ágy" mellett van az öltöző.
Tehát kilépek és fekszem is fel.
Úgyhogy bent az öltözőbe kell levetközni:)
4/23 A kérdező kommentje:
Pedig itt így van. hosszú folyosó (talán 4-5 m) aztán ott van a vizsgáló. Saját szememmel láttam, és másoktól is hallottam, hogy ez így nagyon gáz. Szóval ilyen helyzetben mi a legjobb?
2009. dec. 21. 11:01
5/23 anonim válasza:
én hosszított felsőben megyek mindig és az öltözőben leveszem a fehérneműt, így nem mész pucér fenékkel végig :D
6/23 anonim válasza:
Ez biztos hogy így van? Mert általában tényleg a vizsgálóból nyílik az öltöző. Én nem is mennék olyan helyre,ahol ez nem így van. De ha tényleg így van,vegyél fel szoknyát,és nem lesz kellemetlen végigsétálnod,a vizsgálóban semmiképp se vetkőzz!
8/23 A kérdező kommentje:
Hidd el, így van. Már jártam ott egyszer.
2009. dec. 21. 11:10
9/23 anonim válasza:
Hát, elég gáz :S SZTK-ban egyszer voltam de soha többet! Olyan durva volt az orvos, majd odacsődített vagy 4 tanoncot, h nézzék ők is. Magánhoz járok, zokni rajtam van persze, nem fogok mezitláb mászkálni a rendelő padlóján :) De ilyen esetben (inkább tavasszal,nyáron) célszerű szoknyába menni, és csak felhajtod, ilyenkor télen meg hosszú pulcsiba, felsőbe, ami takar addig.
10/23 anonim válasza:
Akkor menj máshová!
Az hogy az öltöző ajtaja, meg a nőgyógyász ajtaja között van 4-5 méter, az nem azt jelenti, hogy csak ott lehet bemenni!Nem hiszem el, hogy csupasz se**el mászkálnak ott a nők a folyosón az öltözőből! Valamit nagyon félrenéztél!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!