Amikor nőgyógyászhoz mész vizsgálatra, a fehérneműdet már az öltözőben leveszed, vagy csak a vizsgálóasztalnál?
Figyelt kérdés
Nálunk (Örs vezér tér SZTK) egy hosszú folyosó végén van az öltöző, és nem tudom hogy már ott le kell-e vetni a bugyimat. Mert akkor azon a hosszú folyosón végig kell mennem csupasz fenékkel. És ha bugyiba mész be ésvége a vizsgálatnak, akkor a visgálóasztalnál veszed fel, vagy viszed magaddal az öltözőbe, és akkor ez már nem számít?2009. dec. 21. 10:49
21/23 anonim válasza:
Soknál voltam már én is és anyám is, ő is egész életében hosszú szoknyában járt nőgyógyászhoz. Egyszer se mondták, hogy le kellene venni, lefekszel, felhajtod a hasadra/melledre..
22/23 anonim válasza:
Hát vérciki+megalázó lehet a vizsgálóban vetkőzni, legalább néz is közben az orvos?:D Még ha ez is a helyzet,akkor vegyél fel szoknyát,úgy nem kellemetlen az öltözőből a vizsgálóig a 'normális' rendelőkben sem.
23/23 anonim válasza:
Egyébként 12 évesen mikor először voltam nőgyógyásznál,és nem tudtam h megfognak-e vizsgálni,én sem vettem le előre,csak benn,és nem nézték jó szemmel! Sztem jobb helyeken sem néznék jó szemmel ezt,és van normális vetkőző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!