Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Amikor nőgyógyászhoz mész...

Amikor nőgyógyászhoz mész vizsgálatra, a fehérneműdet már az öltözőben leveszed, vagy csak a vizsgálóasztalnál?

Figyelt kérdés
Nálunk (Örs vezér tér SZTK) egy hosszú folyosó végén van az öltöző, és nem tudom hogy már ott le kell-e vetni a bugyimat. Mert akkor azon a hosszú folyosón végig kell mennem csupasz fenékkel. És ha bugyiba mész be ésvége a vizsgálatnak, akkor a visgálóasztalnál veszed fel, vagy viszed magaddal az öltözőbe, és akkor ez már nem számít?
2009. dec. 21. 10:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
2%

Mi a köze a zokninak a nőgyógyászati vizsgálathoz????????

Valaki árulja már el!!!

24óra alatt ez a második ilyen idióta kérdés! Ha beküldenek a vetkőzőbe, akkor azért küldenek hogy ott vedd le a bugyidat, és nem a vizsgálószék mellett...

Ha meg tudod, hogy hogyan működik, akkor meg mi itt a kérdés?

Látom elkezdődött a téli szünet, jönnek a hülyébbnél hülyébb kérdések! Inkább olvass kötelező olvasmányt vagy tanulj januárra!

2009. dec. 21. 11:16
 12/23 anonim ***** válasza:
83%
Én mindig viszek magammal egy rövid szoknyát, az öltözőben leveszek mindent, felkapom a szoknyát... Így sétálok ki, majd amikor felfekszem az asztalra, felhúzom a szoknyát. És igen, rajtam van a zokni.
2009. dec. 21. 11:19
 13/23 Németh Anita válasza:
63%
Én ha nőgyógyászhoz megyek viszek magammal egy szoknyát és ha leveszem a nadrágom azt felveszem. Nem szívesen ülnék meztelen fenékkel arra a székre ahol mindenki elmeséli mi a panasza és utána van a vizsgálat. Nálunk az Sztk-ban ez így van.
2009. dec. 21. 11:21
 14/23 A kérdező kommentje:

Ez így van nem néztem félre semmit! Nem erre vonatkozott a kérdésem. Itt úgy működik, utcai ruhába besétálsz, elmondod mi a gond, visszaküld a bejárati ajtó melletti öltözőbe, majd visszasétálsz a vizsgálóba, ha kész a vizsgálat vissza lehet menni felöltözni, majd újra be a dokihoz, hogy megbeszéljétek a továbbiakat.

Én nem láttam hasonló kérdést. Belinkelnéd?!

2009. dec. 21. 11:25
 15/23 anonim ***** válasza:
43%

4-5 méter??? naneee...először azthittem h a hosszú folyosó az olyan 15-20 métert jelent:D

hallod 4-5 méter az kb 5-6 lépés. ennyit még énis lépek az öltözőből a vizsgálóasztalig. a nőgyógyász szobájában van az öltöző, de nagy az a szoba, ésha kilépek az öltözőből akkor még olyan 4-5 lépést minimuzm mennem kell az asztalig. de csak az asszisztens és az orvos van bent, úgyhogy mit szégyeljek?

nemértem mért kell ebből ekkora problémát csinálni, az a 2 ember, az orvos meg az asszisztens hidd el leszarja úgy ahogy van a te nedmiszervedet, az orvos gyógyítani van ott és nem kukkolni, az asszisztens meg csak irogat.

2009. dec. 21. 11:30
 16/23 anonim válasza:
én is
2009. dec. 21. 11:36
 17/23 anonim válasza:

bocsi, tehát

én is voltam ott, rosszul emlékszel, az tényleg hosszú folyosó, kb 10-12 méter. Öltözőasztalig bugyiban, ott le, aztán vissza, és már megyek is öltözni

2009. dec. 21. 11:37
 18/23 anonim ***** válasza:
19%
Én még mindig kétlem, hogy így lenne, de ha ennyire zavar, akkor menj máshová!Ilyen egyszerű!
2009. dec. 21. 11:38
 19/23 anonim ***** válasza:

Hát az elég durva lehet ha ennyit sétáltatnak, nálunk kb 4 méterre, bent a szobában van az öltöző.

Én hosszú szoknyában szoktam menni + combfixes harisnyában és csak a bugyim veszem le meg a cipőm.

Így (a cipőt kivéve) nem is látszik, hogy csupasz vagyok alul, akár a folyosón is végigmennék, ha tiszta a föld.

2009. dec. 21. 11:52
 20/23 anonim ***** válasza:

Érdekes ez a nem veszem le a szoknyámat dolog!

sajnos sűrűn járok nőgyógyászhoz, és már rengetegnél jártam, de a szoknyát mindíg le kellett vetni.

2009. dec. 21. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!