Amikor nőgyógyászhoz mész vizsgálatra, a fehérneműdet már az öltözőben leveszed, vagy csak a vizsgálóasztalnál?
Mi a köze a zokninak a nőgyógyászati vizsgálathoz????????
Valaki árulja már el!!!
24óra alatt ez a második ilyen idióta kérdés! Ha beküldenek a vetkőzőbe, akkor azért küldenek hogy ott vedd le a bugyidat, és nem a vizsgálószék mellett...
Ha meg tudod, hogy hogyan működik, akkor meg mi itt a kérdés?
Látom elkezdődött a téli szünet, jönnek a hülyébbnél hülyébb kérdések! Inkább olvass kötelező olvasmányt vagy tanulj januárra!
Ez így van nem néztem félre semmit! Nem erre vonatkozott a kérdésem. Itt úgy működik, utcai ruhába besétálsz, elmondod mi a gond, visszaküld a bejárati ajtó melletti öltözőbe, majd visszasétálsz a vizsgálóba, ha kész a vizsgálat vissza lehet menni felöltözni, majd újra be a dokihoz, hogy megbeszéljétek a továbbiakat.
Én nem láttam hasonló kérdést. Belinkelnéd?!
4-5 méter??? naneee...először azthittem h a hosszú folyosó az olyan 15-20 métert jelent:D
hallod 4-5 méter az kb 5-6 lépés. ennyit még énis lépek az öltözőből a vizsgálóasztalig. a nőgyógyász szobájában van az öltöző, de nagy az a szoba, ésha kilépek az öltözőből akkor még olyan 4-5 lépést minimuzm mennem kell az asztalig. de csak az asszisztens és az orvos van bent, úgyhogy mit szégyeljek?
nemértem mért kell ebből ekkora problémát csinálni, az a 2 ember, az orvos meg az asszisztens hidd el leszarja úgy ahogy van a te nedmiszervedet, az orvos gyógyítani van ott és nem kukkolni, az asszisztens meg csak irogat.
bocsi, tehát
én is voltam ott, rosszul emlékszel, az tényleg hosszú folyosó, kb 10-12 méter. Öltözőasztalig bugyiban, ott le, aztán vissza, és már megyek is öltözni
Hát az elég durva lehet ha ennyit sétáltatnak, nálunk kb 4 méterre, bent a szobában van az öltöző.
Én hosszú szoknyában szoktam menni + combfixes harisnyában és csak a bugyim veszem le meg a cipőm.
Így (a cipőt kivéve) nem is látszik, hogy csupasz vagyok alul, akár a folyosón is végigmennék, ha tiszta a föld.
Érdekes ez a nem veszem le a szoknyámat dolog!
sajnos sűrűn járok nőgyógyászhoz, és már rengetegnél jártam, de a szoknyát mindíg le kellett vetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!