Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elvileg mikor kell először...

Elvileg mikor kell először nőgyógyászhoz menni vizsgálatra?

Figyelt kérdés
18 éves ha elmúltam akkor menjek vagy elég megvárni amíg szexuális életem lesz?
2010. jan. 19. 00:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
elég megvárni, ha nincs panaszod.
2010. jan. 19. 00:21
 2/6 anonim ***** válasza:
55%

Azért szerintem érdemes elmenni egyszer 16-18 éver korban és mielőtt szexuális életed lenne, sose lehet tudni!

A volt barátnőmnek volt már, jóval azelőtt hogy mi lefeküdtünk volna! Ott derült ki hogy a szűzhártyáján van középen az elülsőtől a hátulső falig egy fonalszerű valami, ami a szűzhártyának a része amit el kellett vágni, nem halt volna bele ha nem, de az első aktusnál az átlagosan sokkal jobban fájt és vérzett volna neki! Itt akár több deci vérről is lehetett volna szó ami nem csak az első alkalmat tette volna tönkre, a nagy fájdalom miatt is, hanem nem csak a lepedő hanem maga a matrac is átázott volna!

2010. jan. 19. 01:01
 3/6 anonim ***** válasza:
27%
Ha semmi bajod akkor nem kell menni. Én így 25 évesen sem voltam még soha.
2010. jan. 19. 01:15
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem menj el. Egy méhnyakrákszűrés nem árt. Meg hozzászokni az egészhez. Szar akkor elmenni, amikor már gond van. Az én nőgyógyászom mindig végigtapiz mellrák miatt is és nagyon hálás vagyok. tudod... persze, elvileg fiatalon nem valószínű, de ez egy olyan dolog, amit ha korán észrevesznek kezelhető. Szóval, szerintem ez kicsit olyan mint a fogorvos, azért évente egyszer illik:)
2010. jan. 19. 01:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha valami panaszod van, akkor mindenképpen, illetve ha gyógyszert akarsz íratni. De ha már élsz nemi életet, akkor évente egyszer ajánlatos felkeresni. Én 20 évesen voltam először, amikor tablettát írattam.
2010. jan. 19. 09:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

én mielőtt elkezdtem volna a nemi életet, elmentem dokihoz tablettát íratni, természetesen hüvelyváladékot is levett, és nagyon megbántam, hogy nem mentem hozzá vissza még azelőtt, mielőtt elvesztettem volna, mert akkor valószínű, hogy nem fájt volna annyira.

kiderült ugyanis, hogy volt egy enyhe bakteriális fertőzésem, ami semmilyen tünetet sem produkált, viszont mivel pici gyulladással járt, szerintem ezért fájt annyira az első. a vizsgálat után 3 héttel mentem vissza az eredményért, akkor már nem voltam szűz, és leesett...

ha kikezeltettem volna hamarabb, akkor valószínű, hogy nem lett volna olyan rossz.

2010. jan. 21. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!