Ha kox-al folpakolok magamra 10 kg izmot és utánna leállok a szerrel, akkor mennyi ideig marad meg az az izomtomeg?
1. A koksz sem csodaszer...
2. Nem izmot pakol rád hanem felpuffaszt és szinte csak víz lesz rajtad mert a koksz megköti a vizet.
3. Amit abbahagyod le is megy az a súly.
10-20 % megmarad ha rendes azt étrend és kemény edzés.
Mi az,hogy felpuffad? :O
Testépítés: Az olcsó szemes hamasíványoknál szokott jellemző mellékhatásként megjelenni az ösztrogén-androgén egyensúly felbillenése miatt a nagy mértékű vizesedés.
A sok danabolos gyökér miatt is terjedt el a "felfújt izom" fogalom.
Egyes vagyok...
Igazak amiket írtam, biztos forrásból tudom...
És fellupad alatt azt kell érteni, hogy a koksz megköti a vizet így a víztől látszik "izmosnak" de ne, lesz az illető az.
Gyerekek tényleg akinek soha semmi köze nem volt koxhoz ne ossza már itt az észt mintha kemény éveket nyomott volna végig.először is mi az hogy felpuffaszt???vizet kot meg mi??danabol napi 1000gram ch val??igen lehet.vagy trenbolone napi 50 gram ch val és heti 3x40perc aerobal? nézzük meg mennyire leszel vizes utána!!!
10-20%marad meg???mivan?mi az ez hogy, honnan jött ez a 10-20%?:DDDDDD pont multkor irtad nekem üzibe hogy semmit nem értesz a koxhoz de azért adatokat irsz ide.10-20%:DDDezt kivancsi vagyok hogy tudja megállapitni magáról bárki is.a válasz:idővl lemegy minden.utókúra genetikafüggő de ami cuccal jön csak ismétlem CSAK cuccal marad
Első, minek szólsz bele, ha nem értesz hozzá?
Jön fel víz is, de sok izom is, akar egy sima metha-val is.
Ha van utókúra és jó genetika, akkor az elsőből maradhat annyi, amit testépítés nevű válaszoló is írt.
De sokan nem értenek hozzá és nem marad semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!