Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha kox-al folpakolok magamra...

Ha kox-al folpakolok magamra 10 kg izmot és utánna leállok a szerrel, akkor mennyi ideig marad meg az az izomtomeg?

Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 15:54
 1/10 anonim ***** válasza:
41%

1. A koksz sem csodaszer...

2. Nem izmot pakol rád hanem felpuffaszt és szinte csak víz lesz rajtad mert a koksz megköti a vizet.

3. Amit abbahagyod le is megy az a súly.

2014. aug. 19. 15:57
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
Első én nem értek a koxhoz de ez még én is tudom hogy hülyeséget írtál, amenyiben valaki valami szemes takarmányt szed útókúra nélkül akkor valóban lehet hogy lemegy róla minden (nagyrészt víz) és akár visszább is eshet mint a kox előtti szintje. De ha valaki ért hozzá és rendesen csinálja akkor ez nem igaz
2014. aug. 19. 16:10
 3/10 anonim ***** válasza:
32%

10-20 % megmarad ha rendes azt étrend és kemény edzés.

Mi az,hogy felpuffad? :O

2014. aug. 19. 16:11
 4/10 anonim ***** válasza:

Testépítés: Az olcsó szemes hamasíványoknál szokott jellemző mellékhatásként megjelenni az ösztrogén-androgén egyensúly felbillenése miatt a nagy mértékű vizesedés.

A sok danabolos gyökér miatt is terjedt el a "felfújt izom" fogalom.

2014. aug. 19. 16:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Egyes vagyok...

Igazak amiket írtam, biztos forrásból tudom...

És fellupad alatt azt kell érteni, hogy a koksz megköti a vizet így a víztől látszik "izmosnak" de ne, lesz az illető az.

2014. aug. 19. 16:45
 6/10 anonim ***** válasza:

Gyerekek tényleg akinek soha semmi köze nem volt koxhoz ne ossza már itt az észt mintha kemény éveket nyomott volna végig.először is mi az hogy felpuffaszt???vizet kot meg mi??danabol napi 1000gram ch val??igen lehet.vagy trenbolone napi 50 gram ch val és heti 3x40perc aerobal? nézzük meg mennyire leszel vizes utána!!!

10-20%marad meg???mivan?mi az ez hogy, honnan jött ez a 10-20%?:DDDDDD pont multkor irtad nekem üzibe hogy semmit nem értesz a koxhoz de azért adatokat irsz ide.10-20%:DDDezt kivancsi vagyok hogy tudja megállapitni magáról bárki is.a válasz:idővl lemegy minden.utókúra genetikafüggő de ami cuccal jön csak ismétlem CSAK cuccal marad

2014. aug. 19. 17:04
 7/10 anonim ***** válasza:

Első, minek szólsz bele, ha nem értesz hozzá?

Jön fel víz is, de sok izom is, akar egy sima metha-val is.

Ha van utókúra és jó genetika, akkor az elsőből maradhat annyi, amit testépítés nevű válaszoló is írt.

De sokan nem értenek hozzá és nem marad semmi.

2014. aug. 19. 17:05
 8/10 anonim ***** válasza:
45%
Oriza, van az ösztrogénesedés ellen is cucc, kúra közben kell pl proviron, így nem lesz akkora vizesedés. Csak sokan ezekre nem költenek.
2014. aug. 19. 17:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Nyilván itt a "veszek egyet, hogy izmos legyek" esetekre gondoltam, nem a megtervezett kúrára.
2014. aug. 19. 18:02
 10/10 anonim ***** válasza:
56%
Engem miért pontoztatok le? :O
2014. aug. 19. 18:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!