Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Herevisszér tágulat mellett...

Herevisszér tágulat mellett lehet súlyzózni?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, a doki szerint hervisszér tágulatom van. Egyenlőre a műtétet nem javasolja, 1 év múlva kell visszamennem. Most kezdeném el a testépítést, de lehet, hogy nem kéne?

2014. aug. 19. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Óvatosan, tónusosan végezve a mozgást, nem erőltetve, jól bemelegítve és ésszerűen megválogatva a súlyokat csinálhatod. Habár a varikocele általában nem ilyesmi miatt jön létre, de megteheted ugyanazokat az elővigyázatossági lépéseket, mint általában a sérvre hajlamos egyének. Ha pedig ettől romlana, akkor egy év múlva úgyis kiderül és akkor maximum egy enyhe műtéttel javítanak majd rajta, és mintha mi sem történt volna, megy tovább minden.
2014. aug. 19. 16:09
 2/6 anonim ***** válasza:
A varikocele az nem ilyesmi miatt alakul ki, hanem genetika. Engem 14 évesen megműtöttek vele, pont azon a héten amikor a 15. születésnapom volt. Szerintem nem biztos, hogy jó ötlet ha súlyzózol. Nekem baromira fájt is, úgy is vettem észre. Mondjuk nekem olyan volt, hogy akkor derült ki amikor suliba jártam és kihagytam egy pár hónap tesit. Magadnak kell tudni, hogy mennyire vésze a helyzet.
2014. aug. 19. 16:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A műtét mennyire fájt?
2014. aug. 19. 16:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerinted, ha minden nap reggel-este Kegel-gyakorlatokat, Kriston Intim Tornát és gyertyaállásokat csinálok, segíthet valamit?
2014. aug. 19. 16:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Vissza nem fordítja semmi, viszont egy kis műtétről van szó, ha jól gondolom, nem is altatnak közben. Maga a műtét természetesen nem fáj :D, és mivel kis műtétről van szó általában, így hamar is gyógyul.
2014. aug. 19. 16:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Hamar gyógyul, nem fáj, nem is altatnak. Ne izgulj gyorsan túl leszel rajta. A varrat kiszedés se lesz grízes, majd meglátod. Sok sikert. :)
2014. aug. 20. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!