Elment a motivációm az edzéstől, hogyan nyerjem vissza?
Mindig emlékezz, hogy miért fogtál neki ;) Ez legyen szemelőtt, haverkodj össze valakivel a terembe és motiváljátok egymást, ki éri el hamarabb x cm lábat vagy x kg fekvenyomást hamarabb, stb.. sok kis céllal érdekesebbé és keményebbé lehet tenni az egészet. Rakj ki egy képet a szobádba amit el szeretnél érni és mellé a tiédet, minden nap csomószor látod. Köss fogadást ismerősöddel, hogy aki eléri x dolgot hamarább, persze nagyobb cél az kap a másiktól valamit.
Sok hülye fogadást kötöttem én is annak idején, még érdekesebb lett az edzés tőle, kis célok, nagy fejlődés ! :D
Remélem adtam pár ötletet.
Nekem is elment a motiváltságom,pedig nagyon akartam.
De rájöttem a a hibára. Nem mindegy,hogy milyen terembe jársz,illetve van-e/nincs /ki az edzőtársad. Meg beszélj az edzésről egy olyan emberrel,aki hasonló tudással van az egészről,mint te.
Nekem haverom már nem abban a koliban lesz,mint eddig,pedig mindig megbeszéltük vele az edzésekkel kapcsolatos dolgokat. Edzőtársam se lett utána,sőt termet váltottam,így elment a motiváció.
Szeptembertől kezdem újra,mivel akkor lesz lehetőségem a régi terembe menni,egy jó barátommal edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!