Szerintetek ossze lehet egyeztetni?
A testepites a hetkoznapi elettel.
Pl:A testepites a hobbid, sot annal tobb is.(akar versenyszint)
Kajalasnal, neha heti 1-2 mellekajalas, ha esetleg etteremben vacsoraznal valakivel es mellette elszurcsolsz egy sort vagy bor vagy akarmilyen alkoholt.
Eppen bulizni van kedved, mert nem akarsz befasulni vagy eppen megunnepelnel valamit, ezert jol a pohar fenekere nezel.
Vagy a lanyok.Olyan lanyokat szeretek csak, akik nem dohanyoznak, nem isznak, odafigyelnek a kulsejukre, a kajalasra,sportolnak, de azert van bennuk elet.
Ez a dilemmam.
Szerintetek?
Ha nem versenyzel, akkor szerintem igen.
Heti 1-2 mellékajálás szerintem nem számít, ha napi 5-ször eszel, az egy héten 35 étkezés, ebből 2-3 kb. 5-8%-nak felel meg és nem az pár százalék, hanem a 90+% határozza meg hogyan nézel ki.
Na jó, ha nagyon félrekajálsz, akkor az egész napot elronthatod, de akkor is, ha heti egy ilyen napot csinálsz, akkor is kb. 85%-ban jó vagy..
Nem akarok álszenteskedni, mert nagyon ritkán, de én is s.egg részegre iszom magamat, ez évente kb. 2-3 alkalom.
Viszont rájöttem, hogy igazán jót bulizni lehet józanul is, max. 2-3 pohár fröccsel.
Inkább ezeket az néhány poharas bulikat preferálom már, mint a részegséget, sokkal jobb másnap a kedvem. :)
Lányok - ez nehéz kérdés.
Tapasztalatom szerint az a lány, aki sportol, egészségesen él, nem dohányzik, odafigyel a külsejére, stb., sokkal jobb parti, mint az üresfejű, csak bulizni akaró, anorexiás/bulimiás, p.icsa.
Nyilván azért, mert nekem is fontos az egészséges életmód, sokkal jobban megtalálom a közös nevezőt a hozzám hasonló gondolkodású lányokkal.
Szóval, bár nehezebb ilyen lányt találni, de megéri. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!