11/17 anonim válasza:
Naturálban 4-5 év fejlődés van kb, tehát onnan már mindegy, hogy 7, 10 vagy 20 év. Nem fejlődsz tovább, csak tartod a szintet. Még mielőtt kérdeznéd: 29 éve edzem. :)
12/17 anonim válasza:
Hogy lehet, hogy te éveken át 29 éve edzel? :)
13/17 anonim válasza:
Éveken át? Ez baromság. Tavaly 28-at írtam, azelőtt meg 27-et. Linkeld már be, hogy pl tavaly én mikor írtam 29-et.
1970-ben születtem, 1985-ben kezdtem 15 évesen az edzést, számolj picit, mielőtt nekem beszólsz!
14/17 anonim válasza:
12# Erről már írt is ki valaki kérdést. Nem te voltál véletlenül?
15/17 anonim válasza:
Lehet, hogy ő volt, de akkor is baromság. Én nem kamuzok. Most edzek 29 éve és figyelem- jövőre 30-at fogok írni. Nem semmi ugye?
Akkor ezt lezárhatjuk, mivel ez nem érdekel szinte senkit. :-)
16/17 Tyler913 válasza:
Csodagenetikával talán. De a legtöbbeknek elérhetetlen.
17/17 anonim válasza:
Azért ez szörnyű. A csajoknak műcsöcs, műszáj, iszonyatos diéták, a pasiknak meg koksz. Így lesznek ezek a "mintaemberek".
A sok naív ember meg elhiszi, hogy ezt lehet, és a csajok kínlódnak, és szégyenlik magukat, hogy nem olyan soványok meg nagymellűek a pasik meg nem érzik magukat pasinak, mert nincs olyan izomzatuk, mint emezeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!