Ti hogy számoljátok ki a kaját ilyenkor?
Figyelt kérdés
Ha nem otthon eszetek és nem magatok készítettétek és mértétek ki a kaját, akkor hogy számoltok vele?
Pl étterem, szálloda, családi összejövetel, lakodalom, disznóvágás, stb...
2014. aug. 16. 15:20
1/9 anonim válasza:
Vagy sehogy, mert nem egy evésen múlik a forma, nem is egy napon. Vagy hozzáadok egy kb becsült értéket. Látom mekkora hús és mennyi rizs vagy egyéb kaja és van annyi rutinom, hogy kb tudom mennyi tápanyag.
2/9 HarciCsiga válasza:
Viszek magammal kaját vagy ott veszek és megcsinálom családi összejövetelnél pedig ha van akkor bcaazok és úgy eszek "szemét kaját" és aznapra lefelezem a szénhidrátomat amit mondjuk rizsből vagy másból vinnék be aztán ha haza érek bepótolom a fehérjés menüket ha kihagytam
3/9 anonim válasza:
Én annak idején, eleve úgy fogtam bele hogy mindent megérzésre hagyva állítottam össze, mivel nem akarok ennyire foglalkozni vele, de tudom miből kell több kevesebb, ezért nincs is szükségem a grammozgatásra.
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nem baj, ha nincs mindig minden patikamérlegen kimérve? Megnyugodtam ,mert az a halálom.
2014. aug. 16. 15:36
5/9 A kérdező kommentje:
2-es: Azért megnéznélek, ahogy egy lagziban vagy disznóvágáson nekiállsz a kis csirkemelledet sütögetni:))
2014. aug. 16. 15:37
6/9 anonim válasza:
Kérdező, nem gond, mert nem egy napon múlik a dolog.
7/9 anonim válasza:
Igaz, nem 1 napon múlik! Ha tudod torta-mint édesség, nem fogsz meg enni egy felet! :D És nem eszel végig mindent (Én legalábbis nem...)
8/9 anonim válasza:
Én mostanában majdnem mindent szemmértékre eszek, legalábbis olyan szinten, hogy tudom, egy bögre rizs az 200 gramm +-10.
9/9 anonim válasza:
MyProtein : Carb Blocker , HCA stb.. termék mindig van nállam ilyens féle alkalmakkor.
Ránézésre meg lehet ítélni kb. mennyi makrót ettél aznap összbe max 50-et tévedsz, de nem azon fog múlni minden.
Szálkásításnál, meg a szálkásító diétát nem szegem meg, bármilyen összejövetel legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!