Jason Statham vagy Kathi Béla?
Figyelt kérdés
Fiúk! Melyik úriember testét fogadnátok el, ha a kettő közül lehetne választani (nyilván mindkettőnél a csúcsforma a kiindulási alap)?
És Lányok! Nektek melyik test jönne be jobban (természetesen ha tartozik hozzá egy számotokra szimpatikus arc) ?
2014. aug. 15. 07:50
1/12 anonim válasza:
Béciét. A nőknek pedig általában a kisebb forma tetszik.
2/12 anonim válasza:
Statham, és szerintem a lányoknak is ez jönne be (bár valakinek már az is izmos ha egy 40kgs gyerek feszít a "kockahassal")
3/12 anonim válasza:
Szerintem Jason jobb forma mint Béla..
4/12 anonim válasza:
Egyértelműen a Jason, a Béla már nem esztétikus, az már a csúnya kategória, hiába erős, de ronda.
5/12 Andi80018 válasza:
Érdekes a két ember összehasonlítása:-) Nekem igazából mind a két test bejön, ha csak erre redukáljuk le a dolgokat...
6/12 Andi80018 válasza:
Jó, igen, Béla fejre nem tetszik. Viszont ha tovább megyünk, akkor 90-es évek Bruce Willis-e.
7/12 Andi80018 válasza:
Le..b..sztak Wilis miatt, őt akkor törlöm. Akkor úgy mondom, hogy Kai már sok, Statam majdnem jó, Béci jó. :-)
Őőőő,akkor a Monti:-) <3
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
Jason Statham egyértelmű! De birom Bélát is :D
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!