Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Döntött törzsű evezés téves...

Döntött törzsű evezés téves végrehajtása?

Figyelt kérdés

Döntött törzsű evezést hajtottam végre ahogyan a képen látható

[link]

Kissé mintha a szivverésem erősebb és a pulzusom magasabb lenne azóta folyamatosan

Esetleg elronthattam valamit, és mi történhetett a szivemmel?

2014. aug. 12. 06:48
 1/7 anonim ***** válasza:
bemelegítettél előtte? légzéstechnikára figyeltél? Az is lehet,hogy túl gyorsan csináltad,és túl nagy súllyal.
2014. aug. 12. 07:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Ebben az időben (meleg, párás) a nagy súlyos kemény alapgyakorlatok eléggé megterhelik a szívet is. Edzésen én is észrevettem, hogy több pihenő kell, de ha edzés után is fennáll az erősebb szívverés és magasabb pulzus, akkor azért egy orvosi kivizsgálás nem árt.
2014. aug. 12. 07:12
 3/7 A kérdező kommentje:

igen bemelegittem, rendesen ez már a harmadik gyakorlat volt hátra

Nem hinném, hogy a meleg okozta a problémát, a szivverés hevesen vert ahogyan az edzésen lenni szokott felpumpált állapotban a gyakorlat után pedig egy erősebb és gyorsabb tempóba váltott át a gyakorlat után és úgy is maradt

Nemtudom lehetséges e, hogy az evezést rosszul hajtottam végre és a fő artériák esetleg megtörhettek vagy a vér visszaáramolhatott a szivbe

2014. aug. 12. 07:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha úgy csináltad, ahogy linkelted, akkor szabályos lehetett, de ezt neked is érezned kellett volna. Mindenesetre innen látatlanban nem fogjuk tudni megmondani, hogy mi a gond, szóval ha továbbra is baj van, akkor irány a doki.
2014. aug. 12. 07:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Ennyire nem volt egyenes a hátam de véleményem szerint valami nem jó mert normál esetben egy felpumpált érzésen kivűl semmit nem kellene éreznie az embernek a szivének
2014. aug. 12. 07:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Így van, normális esetben nem szabad semmi gondnak lenni, kis pihenés után vissza kell állnia a pulzusnak közel normális értékre.
2014. aug. 12. 07:44
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, majd valószinűleg elmegyek orvoshoz ha a probléma továbbra is fennáll
2014. aug. 12. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!