Döntött törzsű evezés téves végrehajtása?
Figyelt kérdés
Döntött törzsű evezést hajtottam végre ahogyan a képen látható
Kissé mintha a szivverésem erősebb és a pulzusom magasabb lenne azóta folyamatosan
Esetleg elronthattam valamit, és mi történhetett a szivemmel?
2014. aug. 12. 06:48
1/7 anonim válasza:
bemelegítettél előtte? légzéstechnikára figyeltél? Az is lehet,hogy túl gyorsan csináltad,és túl nagy súllyal.
2/7 anonim válasza:
Ebben az időben (meleg, párás) a nagy súlyos kemény alapgyakorlatok eléggé megterhelik a szívet is. Edzésen én is észrevettem, hogy több pihenő kell, de ha edzés után is fennáll az erősebb szívverés és magasabb pulzus, akkor azért egy orvosi kivizsgálás nem árt.
3/7 A kérdező kommentje:
igen bemelegittem, rendesen ez már a harmadik gyakorlat volt hátra
Nem hinném, hogy a meleg okozta a problémát, a szivverés hevesen vert ahogyan az edzésen lenni szokott felpumpált állapotban a gyakorlat után pedig egy erősebb és gyorsabb tempóba váltott át a gyakorlat után és úgy is maradt
Nemtudom lehetséges e, hogy az evezést rosszul hajtottam végre és a fő artériák esetleg megtörhettek vagy a vér visszaáramolhatott a szivbe
2014. aug. 12. 07:30
4/7 anonim válasza:
Ha úgy csináltad, ahogy linkelted, akkor szabályos lehetett, de ezt neked is érezned kellett volna. Mindenesetre innen látatlanban nem fogjuk tudni megmondani, hogy mi a gond, szóval ha továbbra is baj van, akkor irány a doki.
5/7 A kérdező kommentje:
Ennyire nem volt egyenes a hátam de véleményem szerint valami nem jó mert normál esetben egy felpumpált érzésen kivűl semmit nem kellene éreznie az embernek a szivének
2014. aug. 12. 07:38
6/7 anonim válasza:
Így van, normális esetben nem szabad semmi gondnak lenni, kis pihenés után vissza kell állnia a pulzusnak közel normális értékre.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, majd valószinűleg elmegyek orvoshoz ha a probléma továbbra is fennáll
2014. aug. 12. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!