Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elfogyott motiváció?

Elfogyott motiváció?

Figyelt kérdés
Nyár elejétől kénytelen voltam új terembe menni. A régivel semmi gondom nem volt,igaz nem volt fullos ,de mégis szerettem. Szerettem edzeni járni,alig vártam,hogy lejussak a terembe,viszont nyár elejétől egyszerűen nincs motivációm valahogy,semmi kedvem edzeni... Veletek előfordult már hasonló?

2014. aug. 11. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Szinte minden nap.Melo utan hazajovok es radobbenek hogy megint foznom kell es edzesre menni.A lelkiismeret visz le mindig.Ha kihagyok egy edzest akkor este az agyba buntudatom van ,hogy nemteszek meg mindent onmagamert...
2014. aug. 11. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Gondolj arra miért kezdted el. Bár én még csak 1 hónapja járok, jelen pillanatban nem tudom elképzelni, hogy ne legyen motivációm, nyilván mert még nem értem el a célom. Viszont ha már elérem majd, biztosan mindig vissza fogok gondolni, hogy milyen "rosszul" érezem magam most, mikor belenézek a tükörbe és mennyire nem tetszik amit látok. Mikor elértem a célom bele fogok gondolni , hogy mennyi munka van abban a testben és végre megvan amire vágytam és nem kell szégyenkezni ha félmeztelenre kell vetkőzni valahol. Azt javasolnom te is gondolj vissza, esetleg ha még nem érted el a célod a testépítésben akkor ne add fel, mert előbb-utóbb úgy is sikerül. Sok sikert!
2014. aug. 12. 13:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok "régi motoros" de nekem sincs kedvem lejárni, útálom az edzést. De szerintem nem vagyok ezzel egyedül, bár másokat nem szoktam erről kérdezgetni.

Drugs Bunny is írta egyszer, hogy útál minden egyes napot amikor edzenie kell, de megcsinálja és kész. Gázabb lenne, ha ténylegesen abbahagynád, feladnád. Ilyen holtpontok vannak mindenkinél, de idővel változik a helyzet.

2014. aug. 12. 20:22
 4/4 anonim válasza:
Ha valaki utál edzeni az ne menjen.Hagyj ki pár hetet vagy próbálj ki más sportokat.Vagy ha mindenkép akarsz edzeni hívj ismerősöket.Lehet lazább lesz az edzés de legalább jól érzed magad ami szerintem a legfontosabb.
2014. aug. 13. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!