Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A katonák a seregben, hogy...

A katonák a seregben, hogy izmosodnak és erősödnek ha mindennap edzenek?

Figyelt kérdés
Mert ott ugye nem heti egyszer edzenek egy izmot hanem mindennap gyakorlatoznak és a végén nagyon jó kondiban lesznek. Hogy nem edzik túl magukat?
2014. aug. 9. 00:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
2014. aug. 10. 01:09
 22/25 anonim ***** válasza:
én olyan hülye vagyok :D
2014. aug. 10. 01:24
 23/25 anonim ***** válasza:
50%

Én véletlen pont katona vagyok habár még nem avattak fel, még van 2 évem a suliból. Először is ott kezdeném hogy nem lehet így általánosítani hogy a katonák izmosak. Melyik katonára gondolsz? egy raktárparancsnokra a BHD-nál aki max akkor tesizik amikor fizikai felmérő van ( évi 1-2 alkalom) vagy a KMZ-s szakszira aki megjárt 16 missziót és olyan fizikuma van hogy beszrsz. Tehát így nem igaz hogy a katonák izmosak, vannak olyan katonák akik izmosak, olyanok is akik nem, sőt olyanok is akik el vannak hízva ( sajnos). Másrészt nem eddzenek mindennap a katonák sem. Nekem heti 3 x 1.5 óra tesim van ami ebben a félévben úszás plusz reggelente fél óra átmozgató reggeli tesi. Ezen kívül még elmegyek délutánonként magamtól kondiba de az más. Én még kadét vagyok az igaz, de csapatnál sincs sokkal több tesi ahogy hallom. Harmadrészt más jellegű eddzéseket végeznek/végzünk, ált futás kombinálva vmi sajátsúlyos gyakorlattal, de ezek nem bombázzák annyira szét az izomzatod mint ha max súlyokat emelgetnél, elfáradsztanak, egyértelműen, de máshogy. Azok a katonák akik akik izmosak súlyzóznak vagy vmi mást is csinálnak pluszba mellé ( kettlebell, kondi stb..) Most voltam 3 hetes gyakorlaton egy amcsi bázison és dumáltunk tengerészgyalogosokkal, nekik tényleg elég kemény fizikumuk van. Megkérdeztük mitől ekkorák, ők kb tényleg egésznap esznek meg gyúrnak, de nyílván azt is ésszel. Am meg testépítő szemmel ők sem annyira durvák mert lehet hogy van 1-2 plusz kiló, de viszont a fizikumuk kiváló. De eleve hülye vagy ha testépítő szemmel nézed a katonákat. Szerinted ha vki egésznap rohangál ( mondjuk egy gyakorlaton) van lehetősége meg energiája grammra pontosan kiszámolni a kaját és pont annyit bevinni mindenből hogy a szervezete csak izmot építsen, v agy csak zsírt bontson? Ne hülyéskedj már. van akinek jó genetikája van, de a katonák is csak emberek.

am nézd meg ezt, neked testépítőknek tűnnek?

https://www.youtube.com/watch?v=0KHB1lbKb6U

2014. aug. 29. 14:20
 24/25 anonim ***** válasza:
2014. aug. 29. 14:21
 25/25 anonim válasza:
Sztem a kérdező egy 8 éves kisgyerek,aki sok filmet nézett.De részben igaza vam.A katonák alap hogy mindennap van fizikai felmérője akár félkatonai osztagról,akár katonai szervezetről beszélünk.Nekik vagy minen hétvégén vagy minden második héten van felmérő,mivel nem csak állóképesség kell oda.Nem az összes katona kigyúrt,de zömmel mind.Ha éppen nincs munka,van szabadidő,akkor mindenki szinte edz és gyúr
2015. jan. 27. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!