Ha a tinégyerekbe sokkal több tesztoszteron van mint a felnőtekbe akkor miért nem izmosodnak ugy mint a felnőtek?
Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 18:37
1/11 dirtboy válasza:
már miért ne izmosodnának úgy?
ha valamiért nem akkor az azért mert nem tudják hogy mit hogy kéne,nincs étrend stb.
2/11 anonim válasza:
Nincs több. 30 éves kor fölött csökken picit. És izmosodnak a 15-16 évesek is.
3/11 A kérdező kommentje:
Azért egy 15-16 éves nem izmosodik ugy mint egy 20-30 éves.vagy nincs igazam?
2013. szept. 11. 18:50
4/11 anonim válasza:
Nincs. Ha jó az étrendje és tud rendesen edzeni, akkor izmosodik. Én 15 évesen kezdtem és az első két évben fejlődtem legtöbbet.
5/11 A kérdező kommentje:
dirtboy nem gondolkozás rajta hogy elkezdel ujra gyurni?
Bocs csak kiváncsi vagyok.
2013. szept. 11. 19:00
6/11 A kérdező kommentje:
Ja és kösz a válaszokat.
2013. szept. 11. 19:05
7/11 anonim válasza:
Gyorsabban izmosodik, annyi a különbség hogy egy 30 év körüli ember már férfi, így egész más a felépítése mint egy 15-16 éves gyereknek.
8/11 dirtboy válasza:
nem,eszemben sincs komolyabban foglalkozni vele ismét.
túl sok idő túl sok pénz,nekem már nem éri meg.
9/11 A kérdező kommentje:
Megértelek tényleg kú...r..va sokba van és elveszi minden idődet.
2013. szept. 11. 19:14
10/11 anonim válasza:
azért mert egy felnőttnek már az évek során kialakított izomzata van és ha a kor előrehaladtával még edz is jóval látványosabb, érett izomzata lesz, mint egy kamasznak, akinek épp most indul be a teszto löket a testében, de addig csak az egeret emelgette a számítógép mellett, meg a kakaós bögrét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!