Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tesztoszteron-enantát kérdés?

Tesztoszteron-enantát kérdés?

Figyelt kérdés

Üdv. Légyszives hagyjuk a lebaszós hozzászólásokat, hogy te úgy se vagy olyan szinten, minek az neked meg hasonlók. Régóta nem növök már, és arra gondoltam kipróbálom, vettem egy amerikai gyártótól származó Tesztoszteron-enantát 10 milis olaj bázisú szteroidot, 250 mg-ot tartalmaz egy mililiter. Ebből tíz darab szuri jön ki, 5 hétre ha heti kettőt szúrok. Szerintem 5 hétre nekem tökéletesen elég egy kúra, heti 500 mg-al. Étrend megfelelő, nem dohányzom, eleget tudok pihenni, és elegendő edzésmúlttal rendelkezem, szóval az edzés is rendben van.

Mindössze egy kérdésem van, a dobozzára az van írva, hogy a cucc felezési ideje 5 nap, szóval az ötödik nap után egy 250 mg-os adagnak már csak a fele van bennem. Arra gondoltam, hogy a két injekció között nem várok és heti 1 szer szúrok 2x1 milit (=500mg), sőt heti 500 mg-al még a mellékhatások is elkerülhetőek...

Egyébként a haver akitől vettem nagyon fogatkozott, hogy vegyek mellé valami tabisat és kombináljam azzal, mert úgy ütősebb, de tekintettel arra, hogy eddig még nem használtam semmi ilyet így szerintem ütni fog ez az 5 hét.

Aki tud segíteni az írjon már.

Nevet, életkor, testsúlyt, stb. nem írok, szerintem nem kell bizonygatnom senkinek azt, hogy nem 60 kilós hülyegyerek vagyok aki azt hiszi hogy ez olyan mint Popeynak a spenót...

2013. szept. 5. 21:34
 1/6 JayC ***** válasza:

5 hét nem elég, legalább 8 kéne, főleg hogy az ena hosszú észteres cucc. a felezési ideje se 5nap, hanem több.ettől függetlenül az 500mg-t én nem egyszerre adnám be, hanem 2x1ml a héten.

amúgy remélem tolsz mellé proviront legalább.

2013. szept. 5. 21:47
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Igen most látom a dobozon, hogy a felezési idő 10 nap, csak ugye angol aztán nem jól olvastam. Nem terveztem semmit mellé, de lehet beszerzek akkor hozzá egy Zitát...

Egyébként tényleg olyan kevés lenne az az öt hét? Vegyek még egy 10 miliset, és csináljak egy 8 hetes kúrát?? Tudom, hogyha már csinálok valamit akkor csináljam rendesen, de nem akarom olyan hosszú ideig tolni. 5 hétre gondoltam, max 6 hét. Heti 500 miligrammal. Szerinted 5-6 hét alatt mit várjak? Azért gondolom, hogy erőben megdob, meg jön fel egy kis plusz, csak segíti a fehérjeszintézist...

2013. szept. 5. 21:57
 3/6 anonim ***** válasza:
inkább a spenót...
2013. szept. 5. 22:14
 4/6 JayC ***** válasza:

5hét alatt ne várj olyan sok mindent, de első kúrának 500mg ena is szépe produkál, viszont kell neki idő a hosszú észter miatt. a propinak a felezési ideje sokkal kevesebb, de azzal se csinálnék 5 hetes kúrát, mert egyszerűen kevés.

proviront vagy napi fél szem arimidexet mindenképp javaslok, gondolom nem szeretnél gyno-t.

haverom 10hétig nyomott 500enát, és 50mg provit, elképesztő szépen hozott neki.

kúra végén mehet 2naponta 500IU HCG 2-3hétig, és zita. PCT nagyon fontos, ha nem szeretnéd, hogy minden leugorjon, ami kúra alatt feljön.

2013. szept. 5. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezaz hülyegyerek oktasd csak ki szteroidokkal kapcsolatban július 1. után vagyunk. Grat
2013. szept. 5. 22:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Az ena önmagában kevés, tolni kéne mellé deca-t, legalább 8 de inkább 10 hét kellene, közben proviron 3 hét után, meg májvédõ, a kúra után 3hcg, heti kétszer kell szúrni, össze lehet szívni egy fecskendöbe a két cuccot és úgy beadni lehetõleg farizomba 21-es tüvel, 18-as tűt használj felszívótünek

, de elõtte ne felejts el bõrfertõtlenítõt használni!!!

2013. szept. 6. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!