Enantat Tesztoszteron novelo injekcio? Testepites.
Mit gondoltok az Enantat Tesztoszteron novelo injekciorol? 16 eves vagyok, koromhoz kepest igen erett. Ha normal adagokat hasznalnek heti 1 alkalmalommal akitol vettem annak ajanlasa szerint (ert hozza) akkor barmifele mellekhatasa lehet? O egy kuranak mondja az egeszet nemtudom hany het tartozhat abba bele. Hosszutavon lehet valami szovodmenye egy ilyen kuranak es ha igen akkor milyen? Errol a szerrol csak jot hallottam es ha tenleg annyira tokeletes lenne mint ahogy mondjak (ami lehetetlen) akkor megerne megvenni.. Lenne egy aszisztens aki beadna minden heten.
A valaszokat elore is koszonom es lehet normalisakat ne butasagokat!
amúgy nem mellesleg így is annyi tesztoszteron tombol benned éppen, hogy baromira nincs szükséged még többre
ja és az asszisztens, aki beadná neked, remélem a sitten végzi, meg az is aki eladta
ha csak szimpla tesztoszteron akkor egy kis heresorvadás bejátszik
ugyanis ha tesztoszteront viszel be, akkor a szervezeted leállítja a termelését, sőt ha sokkal többet mit kellene, akkor a szervezeted visszafejleszti a heréidet (logikus, hiszen túl sok tesztoszteront termelnek)
aaz már csak hab a tortán, hogy fogalmad nincs mi van benne igazából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!