Szálkásításkor ez mehet így?
Figyelt kérdés
Hei 3x 2 óra súlyzós edzésem van. Kérdésem hogy a súlyzós napokon is menjen az aerob vagy csak azon a 4 napon, mikor nincs súlyzós? Vagy kárt teszek a heti 7 aerobbal?
Egyébként most így a heti 7 aerobbal megy le heti 0,6-0,8 kg.
2014. aug. 8. 22:28
1/11 Tgeenay válasza:
A heti 0,6-0,8 kg. jónak tűnik de szerintem 2 óra edzés már nagyon sok.Aerob meg mehet minden nap , ja.
2/11 anonim válasza:
Aerob mehet minden nap is, nem gond.
3/11 anonim válasza:
Ja igen, most nézem, jól írja az első: a 2 órás súlyzós edzés az sok lesz, nem is értem. Ha intenzíven, keményen edzel, akkor 60-80 percbe bele kellene férni.
4/11 A kérdező kommentje:
Zsolt, nekem egy ismerős azt mondta, hogy kárt csinálok vele ha edzésnapon is aerobozok, mert a kajabevitel kb ugyanannyi, mint nem edzésnapon, de a kalóriaégetés meg jóval nagyobb. Akkor ez hülyeség?
2014. aug. 8. 22:44
5/11 A kérdező kommentje:
Pontatlan voltam, a 2 órából 40 perc saját súlyos és kb 80 perc a konkrét súlyzós.
2014. aug. 8. 22:47
6/11 anonim válasza:
Hülyeség, nem egy napi bevitel számít, hanem kb heti viszonylatban kell meglenni a kis kalória mínusznak. Nálad ez okés, hiszen jó ütemben fogy, nem többet, mint heti 1kg, amivel már nagyobb lenne az izomvesztés.
8/11 Galaxis. válasza:
Ez túlzás kicsit. és szerintem izmot is vesztesz. Vagy figyeled a kaját is?
9/11 anonim válasza:
szabadnapot nem szoktál tartain? az izmoknak pihenniük is kell. így jobban tudnok fejlődni
10/11 anonim válasza:
Súlyzós heti 3 van neki és ez számít, tehát regenerálódik.
Az aerob nem egy nagy izommunka, csak pici kalóriaégetés, ez nem hátráltatja a regenerálódást. Mehet minden nap is simán. nem intenzív kardio edzésről van szó. Remélem érthető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!