Konditermekben a zárás előtti 2-3 órában mennyien szoktak lenni?
Figyelt kérdés
Nem szeretem a túlzsúfolt termeket ezért kitapasztaltam, hogy olyan 9 és dél között jó menni, de mostanában nem mindig fogok ráérni ebben az időintervallumban, ezért azt gondoltam, hogy majd esténként fogok járni... Szerintetek jó ötlet vagy akkor is sokan vannak akik napközben dolgoznak? Olyan este 8 körül2014. aug. 6. 15:33
1/3 anonim válasza:
Teremfüggő. Nálunk 10-ből 7-szer teljesen egyedül vagyok, bár nálunk ki van téve a kulcs az ablakba, oszt' bemehetsz, amikor kedvem tartja.
2/3 anonim válasza:
Változó. Legutóbb is 2-3 emberrel edzettem együtt, én hagytam el utoljára a kondit, ők már nem kardióztak.
De van olyan nap is, hogy tele van a terem, mintha délután lenne.
Ahogy írták, teremfüggő ez is, de nincs olyan minden nap sokan, vagy kevesen vannak zárás előtt.
3/3 anonim válasza:
Hajaj. Lesznek át dögivel. Délután 5és 8 között érkezik a legtöbb nép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!