Mikor szokott lenni az utolsó étkezésetek? Általában mi ez?
A 2. válaszoló egy igazi idióta. 6 után nem evés?? Nooormáális Margit?
Kérdező, én túrót eszek vagy húst.
Naná, hogy kell és lehet lefekvés előtt 2-3 órával enni. Fehérjét, némi zsírt és zöldséget biztosan.
Vitatkozni a CH-ról, ill. annak mennyiségéről kéne.
Itt már erősen megoszlanak a vélemények, hogy jobban zsírosít-e vagy csak bekavar az alvásnak, hormonoknak, vagy egyik sem, sőt kifejezetten jó, stb.
Jó lenne tudni.
Én szeretném azt hinni, hogy a napi összbevitel számít és ha a napi összbevitel rendben van, akkor az esti sok CH legfeljebb annyit árt, hogy rosszul alszol. Biztosan egyénfüggő is.
Szinti ha testkompoziciot nezunk akkor a ch idozitese nem nagyin befolyasol semmit. Max ahogy sandorzsolt mondta vizesebbnek nézhetsz ki. De az meg nem zsir/izomtomeg.
Biokémiailag lehet olyan hatással hogy jot alszol tőle mert melatonint termel. Szoval ez egy ok mellette.
Nekem is csomoszor volt már hogy nagy csaladi ebédek után ahol bezabáltam nagyonálmos lettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!