Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Proteintől tényleg kisebb...

Proteintől tényleg kisebb lesz a nemi szerv?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam hogy sok protein fogyasztása megkisebbítheti a nemiszervet férfiaknál, ennek van igazság alapja?

2014. júl. 30. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, meg kihullik tőle a hajad, a nők meg szőrösek lesznek.

Szerinted árulhatnának kereskedelmi forgalomban (még tesco-ban is) olyan terméket életkor és bármi korlátozás nélkül, aminek bizonyítottan lenne bármiféle mellékhatása? Boltban kapható termékek, amikhez majdnem nagyobb ellenőrzés és bevizsgálás van, mint egy hentesboltnál.

2014. júl. 30. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Igaz, sajnos nekem is összement, már csak 25 centi. :(
2014. júl. 30. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem igaz. A proteinpor nem koksz, csak sima kaja. De a koksztól sem megy össze a cerka, max a herék lesznek illetve lehetnek kisebbek egy hosszabb kúra után. De erre is vannak cuccok, pl hcg, ami visszaállítja a dolgokat.
2014. júl. 30. 17:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Az agyad lesz kisebb tőle!!!
2014. júl. 30. 17:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Protein= fehérje.

Vagyis azt kérdezted hogy kisebb lesz e a nemiszerv ha eszel bármit is, mert fehérje szinte mindenben van. :-)

Annyi hogy ez nem szilárd kaja hanem por forma. Fogd fel úgy hogy egy magas tápértékű leves :D

2014. júl. 30. 18:10
 6/6 anonim válasza:

15 ėvesen kezdtem a fehėrje port...akkor volt 14cm

Most 16 vagyok ės 17 cm.

Szoval hülyesėg:)

2014. júl. 30. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!