Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Én 168cm 52 kg vagyok. Szóval...

Én 168cm 52 kg vagyok. Szóval semmi fölösleg nincs rajtam! A futás miatt kisebb lehet a mellem, ami 90B-s? Vagy csak azoknál csökkenhet, akiknek esetleg van mit leadni?

Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:

A futástól nem fog eltűnni, csak ha fogysz! A fogyás étrend kérdése. Nos és, az, h a fogyás a melleidet is érinti majd az személy függő!

nekem pl. semmit sem csökkent a 70D-s mellem (pedig 20 kg-t lefogytam), egy volt barátnőmnek pedig teljesen eltűntek a mellei (azt hiszem 85A-s volt vagy mi és ő is kb annyit fogyott mint én)

2014. júl. 1. 19:37
 2/6 anonim ***** válasza:

bocsi, nem koncentráltam teljesen a kérdésedre, de remélem sikerül levonni a következtetéseket :/

Ja és a legfontosabb: SPORTMELLTARTÓ !!!!

2014. júl. 1. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:
A mell nagy része zsír, így ha fogysz, akkor fogyhatsz mellből is.
2014. júl. 1. 19:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Első kommentelő:Igen hasznos volt köszönöm.. :-) Steph neked is köszi..Igazából ezt tudtam h onnan is fogyhatok csak ezért írtam le a méreteim,hogy ha nincs rajtam felesleg sőt a hasam is kockásnak mondható és mivel ritka az 52kg nőknél a 90-es mell ezért arra lettem volna leginkább kiváncsi h a mellem ugyanannyi zsírszövetet tartalmazhat,mint egy molettebb nőnek?
2014. júl. 1. 20:24
 5/6 anonim ***** válasza:

ez nehéz kérdés, mert neked ott lehet több izom, míg annak a molett nőnek csak zsír

a 90 pedig azért is lehet, mert szélesebb a hátad, vagy a bordáid "ívesek".

2014. júl. 1. 20:37
 6/6 anonim ***** válasza:
a futás miatt biztos h nem lesz kisebb a melled, mivel a futás nem éget zsírt
2014. júl. 2. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!