Ha szerdán van mell-bicepsz akkor pénteken mehet hát-tricepsz?
Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 20:30
2/3 anonim válasza:
Ha most én egy kőműves culáger vagyok és azt mondja a főnök ma cementet hordasz holnap téglát pakolsz utána betont keversz én nem mondhatom neki főnök pihennek az izmaim úgy elküldene a lábam nem érné a földet. Sokkal izmosabbak lennétek ha nem a konditerembe majomkodnátok hanem dolgoznátok kemény fizikai munkát
3/3 anonim válasza:
Egyrészt nem mindenki fizikai munkás. Másrészt messze van izmosságban egy munkás egy testépítőtől. Ez nem kötekedés, csak sima válasz az előbbire. És azt sem értem, hogy miért zavar téged, ha valaki edz? Mindenki azt csinál, azt sportol amit akar, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!