Így lehet izmot növelni kevés zsírosodással?
Sziasztok
Edzés napokon : 2.5 x ttkg Fehérje és 5-6 x ttkg CH + kis zsír
Pihenőnapon : 3 x ttkg Fehéjre , 2-3 x ttkg CH + több zsír
Egyesek szerint fele annyi zsír jött így fel, mint máskor és izom is nagyjából jött havonta 0.7kg izom jött kb., mondom csak kb.
Ha a heti energiamérled kaloriapluszban van akkor lehet.
Ennek a mértéke fogja meghatározni hogy mennyire zsirosodsz.
En nekem annyira nem bejovos ez hogy egyik nap ennyit másik nap annyit eszek.
Volt egy ugyanilyen kérdés nemrégiben, de ott a makrók nem voltak ilyen precízen melléírva.
Elvileg úgy van, ahogy marcii írja, de háttérben az inzulinnal azt is bőven alá lehet támasztani, hogy miért működhet jobban az a módszer, amit a kérdező említ. Ki kéne próbálni. Biztos, hogy nagymértékben alkatfüggő.
Az a gond hogy a kaloriadeficites nap utàn edzenél és akkkor nem lenne olyan jo a teljesitmenyed edzesen mintha kaloriapluszos nap utan lennel.
Legalabbis nekem nem.
Ahogy en csinalnam es szerintem jo pl nekem. Minden nap eszek szintentartáshoz. Kiveve a harom edzesnap amikor betolok edzes elott 5-600 kaloranyi csokit edesseget.
Ettol istenit fogsz edzeni szoval az igy generalt kaloriaplusz nagyresze izomba megy majd.
Ja ertem. Hat ha a hormonalis hatasok miatt csinalna akkor nincs sok ertelme.
Bizonyitott teny hogy az inzulin kordaban tartasa nincs hatassal a testkompoziciora
Örülnék neki, ha így lenne.
De akkor miért van az, hogy kalóriapluszban egyesek tisztábban tudnak tömegelni "minőségi" CH-val, mint cukros-fehér lisztes étrenddel (pl. Levin pont tegnap írta, hogy nála azonos makrók mellett ez volt a tapasztalat)?
Az inzulinválaszon kívül milyen faktorban különbözik még a barna rizs a fehér kenyértől?
Ja, bocs. Nem írtam, hogy nem várok választ.
Leírtunk már mindent pro és kontra milliószor.
Ennek a "vitának" úgysem lenne sohasem vége :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!