Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Így lehet izmot növelni kevés...

Így lehet izmot növelni kevés zsírosodással?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Edzés napokon : 2.5 x ttkg Fehérje és 5-6 x ttkg CH + kis zsír

Pihenőnapon : 3 x ttkg Fehéjre , 2-3 x ttkg CH + több zsír

Egyesek szerint fele annyi zsír jött így fel, mint máskor és izom is nagyjából jött havonta 0.7kg izom jött kb., mondom csak kb.

2014. júl. 25. 00:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha a heti energiamérled kaloriapluszban van akkor lehet.

Ennek a mértéke fogja meghatározni hogy mennyire zsirosodsz.

En nekem annyira nem bejovos ez hogy egyik nap ennyit másik nap annyit eszek.

2014. júl. 25. 00:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Szerinted, hogy lehet minimális tömegeléssel zsírosodni akkor ? :)
2014. júl. 25. 00:46
 3/11 anonim ***** válasza:
Preciz macro szamolassal és nagyonkemény edzéssel egy jó edzésterven
2014. júl. 25. 01:01
 4/11 Szintiszoli123 ***** válasza:

Volt egy ugyanilyen kérdés nemrégiben, de ott a makrók nem voltak ilyen precízen melléírva.

Elvileg úgy van, ahogy marcii írja, de háttérben az inzulinnal azt is bőven alá lehet támasztani, hogy miért működhet jobban az a módszer, amit a kérdező említ. Ki kéne próbálni. Biztos, hogy nagymértékben alkatfüggő.

2014. júl. 25. 07:44
 5/11 anonim ***** válasza:

Az a gond hogy a kaloriadeficites nap utàn edzenél és akkkor nem lenne olyan jo a teljesitmenyed edzesen mintha kaloriapluszos nap utan lennel.

Legalabbis nekem nem.

Ahogy en csinalnam es szerintem jo pl nekem. Minden nap eszek szintentartáshoz. Kiveve a harom edzesnap amikor betolok edzes elott 5-600 kaloranyi csokit edesseget.

Ettol istenit fogsz edzeni szoval az igy generalt kaloriaplusz nagyresze izomba megy majd.

2014. júl. 25. 09:44
 6/11 Szintiszoli123 ***** válasza:
Pihenőnap sem kell kalória-mínuszban lenni. Én úgy értettem (és gondolom a kérdező is), hogy a kalória ugyanannyi lenne, de pihenőnapon a 3 gramm Ch fölötti energia mennyiséget zsírral vinnénk be.
2014. júl. 25. 09:57
 7/11 Szintiszoli123 ***** válasza:
Edzésnapon edzés előtt pedig még betölthet CH-val, amitől "megvadul", hogy jobban menjen az edzés.
2014. júl. 25. 10:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Ja ertem. Hat ha a hormonalis hatasok miatt csinalna akkor nincs sok ertelme.

Bizonyitott teny hogy az inzulin kordaban tartasa nincs hatassal a testkompoziciora

2014. júl. 25. 10:12
 9/11 Szintiszoli123 ***** válasza:

Örülnék neki, ha így lenne.

De akkor miért van az, hogy kalóriapluszban egyesek tisztábban tudnak tömegelni "minőségi" CH-val, mint cukros-fehér lisztes étrenddel (pl. Levin pont tegnap írta, hogy nála azonos makrók mellett ez volt a tapasztalat)?

Az inzulinválaszon kívül milyen faktorban különbözik még a barna rizs a fehér kenyértől?

2014. júl. 25. 10:17
 10/11 Szintiszoli123 ***** válasza:

Ja, bocs. Nem írtam, hogy nem várok választ.

Leírtunk már mindent pro és kontra milliószor.

Ennek a "vitának" úgysem lenne sohasem vége :)

2014. júl. 25. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!