Ti melyiket választanátok a lehetne?
Figyelt kérdés
Sziasztok
1 év alatt :D
A) feljönne 5-6 kg izom és szinte semmi zsír
B) feljönne 9-10 kg izom és sok zsír is mellé, és egy keményebb szálkásítási folyamat jönne utánna
Ti melyiket választanátok ?
2014. júl. 21. 16:51
11/18 anonim válasza:
Nálam egyértelmű A.
Ha csak azt a tézist nézzük, hogy a maximális genetikai potenciálom 162-100=62 kg (5% testzsírnál) és a mostanihoz, ami kb 60kg (13-15%) hozzájönne még 5-6kg, zsír nélkül, egész jó volnék :D
12/18 anonim válasza:
Most vagyok 173 centihez 84 kg kevés zsírral. Még 6kg izom elég is lenne, mehetnék simán masters versenyre.:)
13/18 anonim válasza:
Mikorra tervezed az indulást? Mintha anno említetted volna , hogy ősszel indulnál rajta.
14/18 anonim válasza:
Ha jó lesz a forma, akkor ősszel, ha nem, akkor majd jövőre..
16/18 anonim válasza:
pár kérdéssel ez előtt volt valami "naturál-e" kérdés és ott azt írtátok hogy testmagasság -100 +-pár kg
173cm hez 84kg az ha jól számolom 11kg :)sandorzsolt te koxolsz? :D
17/18 anonim válasza:
Azt én írtam. Szálkás alkatra vonatkozik. Pár hete már megy nálam kis teszto, nem fogok kamuzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!