Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy szedjek fel kilókat?

Hogy szedjek fel kilókat?

Figyelt kérdés

sziasztok! Szeretnék "nőni", de nem akarok szedni semmilyen tömegnövelőt, nem akarok kreatinkúrát sem alkalmazni stb.

15eves vagyok, 183cm, 71kg...3eve edzem 54kg voltam amikot elkezdtem...aztan egy 2eves "streetworkout" edzes kovetett...akkor zabaltam zabaltam es feljottem 65kgra...most konditerembe jarok, 3.honapja es azota csak leszalkalsodtam megjobban, erom sokkal nagyobb lett, de csak 1kg jott fel ram...igy nem vagyok elegedett...szoval nem lehetne valahogy ezt a novekedest meggyorsitnai? Egyek banant edzes utan vagy mi? Varom a valaszaitokat

2014. júl. 20. 17:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Tömegnövelő étrend kell izmosodáshoz. Nem elég találomra eszegetni valamit.

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).

Zsíból 1g x ttkg, ennek fele legyen telítetlen.

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

2014. júl. 20. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!