Felfordul a gyomrom ezektől az "egészséges" kajáktól, ma keztem el, de minden bajom van?
Ha tudsz még a CH-ból visszavenni, akkor inkább a zsír maradjon 1 grammon. Mennyi zsíron vagy most?
Nem is ez a lényeg. Valószínűtlen, hogy a tojásfehérjétől fáj a gyomrod. Más lesz a gond.
Ez tuti h a tojástól volt, meg se bírtam enni, nagy undorral ettem...
Elvileg 19g zsírt kéne egy nap ennem, ami tartható is... Legközelebb megprobálom úgy h teszek bele 1-2 sárgáját is. Amúgy eddig napi 10 tojást ettem, igaz kicsit sok volt a zsír, de még belefért
Lehet a barna rizs, és, bár hülyén hangzik, lehet, hogy az alacsony zsírbevitel miatt nem ürül az epehólyag, ami szintén adhat diszkomfort érzetet. Különösen reggel.
"Elvileg 19g zsírt kéne egy nap ennem, ami tartható is" - Ez hogyan jött ki? Van olyan, hogy high fat low carb étrend szálkásításhoz, de ez azért kicsit túlzás. Nem akarok a nálam tapasztaltabbak helyett neked tanácsokat osztogatni, de nem hiszem, hogy a 0,5 gramm zsírnál, ami nálad 40 gramm lehet napi szinten bárki kevesebbet javasolna. Nem tudom, honnan indítottad a zsírt és ki ajánlotta, hogy 0,25 grammig menj le, de ez már nagyon a béka feneke. A CH-ból nem tudsz már visszavenni.
(Bocs az offért).
Igen játszom a ch zsír aránnyal, az edzés végett.
Amúgy ez a 19g zsír az alsó határ. A felső határ nálam 59 gramm.
Ez az első szákásításom, még ki kell tapasztalnom nálam mi az ideális, valahol a 2 érték közt akarom meghúzni a vonalat. ( igaz nem írtam le minden részletet, ezért bocs a félreértésért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!