Tömegetnövelni úgy érdemes hogy ha kicsit zsíros vagyok? Kb 173 cm vagyok,72 kg és a tesetzsír%-om kb 13-18.
13-18 az elég nagy kitérés
Képpel könnyebb lenne megmondani.
13% és 18% között elég nagy a különbség. :-)
De ezt neked kell eldöntened. Ha úgy látod, hogy még elfér rajtad kis zsír, akkor tömegelj, ha nem, akkor szálkástíts.
Szerintem tömeget kéne növelni bőven és persze azzal együtt izmot is. Utána meg leégetni a zsírt az izomról. Amíg nincs izom felesleges szálkásítani.
A helyedbe felnyomnám magam minimum 90 kilóra és onnan szálkásítanék vissza.
Bocs de én így látom, de persze mindenkinek más a célja.
Franco Columbo annak idején 165 magas volt és 84 kiló szálkásan, most gondolj bele mennyi volt mielőtt leszálkásított. Te meg ráadásul 173 magas vagy, az a 90 kiló ne hogy azt hidd hogy olyan nagy durranás tömegeléskor :) Persze nem 2 hónap alatt leszel ennyi.
A tested egy nagyon jó alap, pontos testzsír százalékot erről a képről mondani, az elég nehéz.
Nos, igen, van igazság a szavaidban :) és jól is nyomod, meg a vitamin az olaj a gépezetben az is biztos. Viszont naturálban is nagyon jó szintet tudsz elérni 2-3 év kitartó edzéssel és jó étrendel. De szerintem most nem mondtam újat :D
Sok sikert.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!