Ezt a pattanáskezelő kenőcsöt hogy érdemes használni?
2013. nov. 11. 19:18
1/3 remajonéz válasza:
Picikét bevizezed az arcod,majd annyit kensz a bőrödre,hogy mindenhol fehér legyen,azt szerintem érezni fogod,hogy mennyi kell rá. Megvárod míg megszárad,azt is érezni fogod. Feszül majd az arcod,meg mikor hozzáérsz,nem fog elkenődni,akkor szépen lemosod. Ennyi
2/3 anonim válasza:
lemosod az arcod arctisztitóval, vagy szappannal, ahogy szoktad, letonikozod, majd rákened hogy mindenhol legyen az arcodon, rajtahagyod ameddig a megadott időt irja, utána lemosod, (gondolom lemosható, nem lehúzható) nekem is vannak ilyeneim, csak avonosak :) sok sikert!
3/3 anonim válasza:
ja és ha nincs rajta idő megadva akkor szerintem 10-15 perc (2. válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!