Kockahashoz tudnátok nekem mondani étrendet? 13/f
xxlxx miért ajánlasz neki szálkásítást? 48 kiló.
Kérdező 45 kilónál sem látszodna rajtad semmi mert nincs rajtad elég izomtömeg elöször tömegelni kell. Olvasd el a sárga kapszulát. És senki nem fogja neked megirni mikor mit egyél TE magadnak nézzed ki mi fér bele a TÖMEGNÖVELŐ étrendedbe. És nézd meg magadnak mi jhó fehérje forrás mert nem nagy dolog, de egyébként a csirke az. Fehérje porral mi bajod van? Végülis fölösleges neked mert 48 kilóval könnyű megenni a napi kaját, csak tudd a fehérje por egyáltalán nem káros. A fegyencedzés egy fos, a gyakorlatok jók benne de atól még a a többi dolog ami van benne hülyeség. Elolvastam a könyvet és a felülés tényleg káros a hátra akárki akármit mond.
Egy szó mint száz csináld a fegyencedzés mesterhatosából a gyakorlatokat, eddz mindenre, NE SZÁLKÁSÍTS MERT ANOREXIÁS LESZEL ÉS CSAK KIRÖHÖGNEK, és olvasd el a sárga kapszulát mert hatalmas zavarok vannak a fejedben és nem lesz így kockahasad. Egy másik kérdésre válaszólva amit te tettél fel szintén se csipszet se ilyen hülyeségeket ne egyél.
5-ik vagyok
Te tetted fel ezt a kérdést is?? Az adatok stimmelnek a magasságba csak 1 cm eltérés van.
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__5804..
Mert ha igen akkor egy kistakony vagy most is üzenem neked és miért nem olvastad el a sárga kapszulát hülyegyerek, életképtelen fogyatékos. Ha nem akkor az elöző nem neked szól
Srácok, még csak 13 éves.... Még ráér szerintem hogy ilyeneken gondolkodjon.
Kérdezőnek: Focizz, kosarazz sokat a haverokkal, járj el bicajozni úgy ahogy eddig, és a hasad szépen lemegy majd, meg amúgyis még annyit fogsz változni az évek során... Ne egyél mcdonaldos és hasonló szar kaját, egyél sok zöldséget, és végezhetsz saját testsúlyos gyakorlatokat, de 17 éves korodig ne állj neki komoly súlyzós edzésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!