Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most akkor jó a stillmass...

Most akkor jó a stillmass vagy nem? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
eddig olyanokat olvastam hogy jók a stillmass termékek, hogy my protein szinten vannak szinte, de tegnap meg olyat láttam itt, hogy ki tudja mit tesznek bele, mert ha lebuknak bármikor nevet válthatnak stb.. valaki akinek van tapasztalata vagy BIZTOS véleményt tud róla, kérlek ne habozzon és nyugtasson meg, avagy erősítse meg a kételyeimet. Köszönöm. ezt a terméket néztem ki: [link]
2014. júl. 12. 10:18
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Le kell, hogy lombozzalak, de biztosat senki sem fog tudni mondani, csak találgatni tudunk.

Minden olcsó, ízesítetlen tejsavóra rámondják, hogy nagy kamu az egész, de fene se tudja, mi belőle az igaz. Nekem a Stillmassal nincsen tapasztalatom, de azt tudom, hogy akár kilónként 1-200 forinttal olcsóbban is találsz wpc80 tejsavót a Muscleteamnél, ahol van bevizsgálási bigyó is, szóval elvileg "hitelesebb".

2014. júl. 12. 12:16
 2/7 A kérdező kommentje:
muscleteam oldalán nem találtam ilyet :( ha esetleg tudnád belinkelhetnéd. vagy ha tudsz más ilyen olcsó tejsavót edzés utánra kérlek segíts, mert csak így van rá keretem :/
2014. júl. 12. 13:14
 3/7 anonim ***** válasza:
2014. júl. 12. 13:17
 4/7 A kérdező kommentje:
ezzel csak az a problémám, hogy nem tudok ennyi pénzt összeszedni egyszerre, ezért lenne jobb egy 1-2kgos változat havonta mint pl a stillmass-es :/
2014. júl. 12. 13:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor marad a Stillmass.
2014. júl. 12. 13:36
 6/7 A kérdező kommentje:
hát igen, csak így hogy sokak szerint zsákbamacska mennyi értelme van..
2014. júl. 12. 13:37
 7/7 ürdüng válasza:

Hello!

Én most találtam rá a stillmaxra. A Whey 80 instant érdekelne, de nekem is sok egyszerre, valaki ha betársulna a rendelésbe/ 2,5+2,5 kg-t kéne rendelni ketten vagy hárman/ kijönne a kilogramm ára 3800 Ft-ra.

Ha valaki társulna írjon!

2014. szept. 11. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!