Ektomorf, nehezen hízó vagyok, tömegnövelőt keresek (többi lent)?
Figyelt kérdés
Napi 6alakalommal fogok enni ebből 1 vagy 2 alkalom lenne amikor tömegnövelő shaket innék,viszont a Mass-ra példáulazt mondták,hogy csak edzés után szabad mert túl cukros...Milyen tömegövelő van amit minden nap lehet,ha nincs mit szedjek mellé ?2014. júl. 11. 16:02
1/6 anonim válasza:
Alapvetően a tömegnövelő egy edzés utáni készítmény, máskor nem szabad enni. Ha praktikus és logikus megoldást akarsz, akkor vegyél proteint, edzés után tegyél mellé gyors, máskor lassú ch-t.
Fehérje: Myprotein Impact whey, MHN whey protein
Gyors ch: dextróz, maltodextrin, Carb-F
Lassú ch: zabpehelyliszt, palatinóz
2/6 A kérdező kommentje:
ergo a fehérjét minden nap szedhetem,a tömegnövelőt meg edzés után fehérjével összekeverve ?
2014. júl. 11. 16:40
3/6 anonim válasza:
Ígyvan Oriza jól mondja:)
Fehérje pihinapon mehet.
4/6 anonim válasza:
neked egy sima jumbo lenne alkalmas, ha nem akarsz kevergetni. de csak edzés után menjen.
5/6 A kérdező kommentje:
gond nincs a keveréssel,sokkal inkább azzal,h edzésnap megvan a 6étkezés,pihenőnap viszont nincs ha nem ihatok töm.növ.öt...a kérdés pont az lenne h ilyenkor mit egyek/szedjek helyette
2014. júl. 11. 18:18
6/6 bustarhymes válasza:
Szerintem is ha vennél egy Zöld Jumbo-t ,mire el fogy felszedsz pár kilót ,nekem eddig az jött be a legjobban,de a kaja is rendben kell,hogy legyen ,ja és ha eddig nem hasaztál,tömegelés közbe kezd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!