Lányok ti nem féltetek amikor először mentetek edzőterembe?
Mindenki elkezdte valahol. Én se féltem bemenni a terembe a 100+ kilós vadállatok közé a magam 60 kilójával :D
Ha tudod mit miért csinálsz, tudod a dolgod akkor senki nem fog felfigyelni rád.
Aki először megy le az honnan tudná mit csinál, és miért csinálj, vagy hogy mi a dolga? :D
Nekem lányként 2 hónapomba telt míg nagyjából helyre tettem magam ... a már ott lévő sportolók (nem pedig vadállatok) "segítségével".
Ami engem illet, kicsit többet gondoltam magamról, mint ami ment, illetve a beégéstől való félelem miatt próbáltam jobbnak mutatni magam, egyszóval "feszengtem". Teljesen felesleges volt. Viszont tanulságos. :D
Amúgy, egy normálisabb teremben nem érdekel senkit hogy ki csini vagy ki nem az. Fontosabb hogy az alapvető etikettet ismerd és ne zavard más munkáját oda nem illő viselkedéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!