Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lányok ti nem féltetek amikor...

Lányok ti nem féltetek amikor először mentetek edzőterembe?

Figyelt kérdés
Én attól félek, hogy mindenki csini csaj lesz.. és be fogok égni

2014. júl. 10. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Mindenki elkezdte valahol. Én se féltem bemenni a terembe a 100+ kilós vadállatok közé a magam 60 kilójával :D

Ha tudod mit miért csinálsz, tudod a dolgod akkor senki nem fog felfigyelni rád.

2014. júl. 10. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Aki először megy le az honnan tudná mit csinál, és miért csinálj, vagy hogy mi a dolga? :D

Nekem lányként 2 hónapomba telt míg nagyjából helyre tettem magam ... a már ott lévő sportolók (nem pedig vadállatok) "segítségével".

Ami engem illet, kicsit többet gondoltam magamról, mint ami ment, illetve a beégéstől való félelem miatt próbáltam jobbnak mutatni magam, egyszóval "feszengtem". Teljesen felesleges volt. Viszont tanulságos. :D

Amúgy, egy normálisabb teremben nem érdekel senkit hogy ki csini vagy ki nem az. Fontosabb hogy az alapvető etikettet ismerd és ne zavard más munkáját oda nem illő viselkedéssel.

2014. júl. 11. 02:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Na jó ez valóban igaz, de a gyakorlatok listáját össze tudod állítani magadnak otthon, és meg is tudod nézni hogy mire kell figyelni kivitelezésük közben, így ha nem is rutinosan meg profin megy be, de mégse áll ott a gépek tömkelege között esetlenül :D
2014. júl. 11. 09:46
 4/5 A kérdező kommentje:
:)
2014. júl. 11. 11:47
 5/5 anonim ***** válasza:
én izgultam először, ahol voltam terem ott mindenki kedves volt és barátságos úgyhogy hamar feloldódtam és kellemesen éreztem magam :). Amúgy ne félj, kondiba nem a tökéletes emberek járnak mert ha azok lennének akkor nem kéne od járniuk ;)
2014. aug. 4. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!