Vajon miért fáj a hasam újfent kaja után?
Már több, mint 3 hónapja étkezem szénhidrátszegényen. Ez úgy néz ki, hogy 60 g csirkemell naponta 3* bevitellel, valamint 4 tojás reggelire. Mindehhez rengeteg zöldséget, főként salátát, kígyóuborkát, paradicsomot, paprikát fogyasztok, plusz almát, és jelenleg görögdinnyét.
Iszom naponta legalább 4 liter vizet. Háromszor tolok turmixot az étkezések között. Elalvás előtt 3, edzés előtt egy órával nem eszem.
Nem sózok semmit, egy ici pici majoránnával ízesítem a natúr csirkét, hogy ne ragadjon össze a pofám.
Lenmag vagy oliva olajjal dolgozom, hol melyik esik a kezembe.
Az elmúlt hetekben, kb rendszeresen megfájdul a gyomrom ebéd után. Nem jön ki sehol, de legalább 1 órát elkínlódom vele.
Valami felsavasít? Vagy hiányzik a ch? Azért írtam csak 4 étkezést, mert ugyan nem minden nap, de olykor eszem valami teljes kiőrlésű vackot, bár keveset. Próbálom követni ezt a paleolit vackot, ami be is válik, de lehet mégis ettől van ?
Ja és ha már úgy is kérdezek. Szálkásításnál mennyi az a ch bevitel ami még frankó? Szóval én kb naponta 1 tskg-t tolok így ahogy számolgattam, és majdnem 3* fehérjét, 0.5* zsírt.
Az erőm már rég odaveszett, de szikár lettem legalább.
Hasazni szoktál rendszeresen?
Gyümölcsöt eszel ebéd után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!