Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vajon miért fáj a hasam...

Vajon miért fáj a hasam újfent kaja után?

Figyelt kérdés

Már több, mint 3 hónapja étkezem szénhidrátszegényen. Ez úgy néz ki, hogy 60 g csirkemell naponta 3* bevitellel, valamint 4 tojás reggelire. Mindehhez rengeteg zöldséget, főként salátát, kígyóuborkát, paradicsomot, paprikát fogyasztok, plusz almát, és jelenleg görögdinnyét.

Iszom naponta legalább 4 liter vizet. Háromszor tolok turmixot az étkezések között. Elalvás előtt 3, edzés előtt egy órával nem eszem.

Nem sózok semmit, egy ici pici majoránnával ízesítem a natúr csirkét, hogy ne ragadjon össze a pofám.

Lenmag vagy oliva olajjal dolgozom, hol melyik esik a kezembe.

Az elmúlt hetekben, kb rendszeresen megfájdul a gyomrom ebéd után. Nem jön ki sehol, de legalább 1 órát elkínlódom vele.

Valami felsavasít? Vagy hiányzik a ch? Azért írtam csak 4 étkezést, mert ugyan nem minden nap, de olykor eszem valami teljes kiőrlésű vackot, bár keveset. Próbálom követni ezt a paleolit vackot, ami be is válik, de lehet mégis ettől van ?

Ja és ha már úgy is kérdezek. Szálkásításnál mennyi az a ch bevitel ami még frankó? Szóval én kb naponta 1 tskg-t tolok így ahogy számolgattam, és majdnem 3* fehérjét, 0.5* zsírt.

Az erőm már rég odaveszett, de szikár lettem legalább.

2014. júl. 9. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
26%
Basszus szarjál már egy egészségeset!
2014. júl. 9. 17:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Hasazni szoktál rendszeresen?

Gyümölcsöt eszel ebéd után?

2014. júl. 9. 17:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Újfent hasazom igen, és gyümölcsöt inkább később szoktam
2014. júl. 9. 20:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért kérdezem,mert nekem hasazás alatt voltak ilyen problémáim.A gyümölcs is tud ilyet okozni állítólag,ha egy nehezebb étel után eszed,mivel a gyümölcs gyorsan halad át az emésztőrendszeren,de ha előtte van egy másik étel ami viszont lassan,akkor torlódás van,és ez hasfájáshoz vezethet.
2014. júl. 10. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!