Szálkásításkor napi hány gyümölcsöt lehet enni? 1 barack belefér?
"Hát amit eloszor irtál az nem igy van :D foleg hogy a felszivodasban nagyon kicsi elteres lesz ha keverve esszuk az ételeket és nem éhgyomorra. "
Tudtam, hogy ezt fogod írni. Ezek szerint Te azt pl. nem tagadod, hogy az edzés utáni turmix (tudom, az anabolikus kapu is tápkiegmédia-hazugság) sokkal nagyobb inzulinválaszt generál, mint egy csirkerizs étkezés zöldséggel?
"A barnarizs is cukorként kerul be a véráramba. "
Én ezt nem vitattam, csak a véráramba kerülésének gyorsasága volt a vita tárgya.
De igazibol tagadom mert amikor azt bevinnénk még bőven emésztjük az elozo etkezest.
Kérdezhetnéd akkor miért van az hogy gyors ch elfogyasztasa utan miert lesz hirtelen sok energiánk.
Az igazság az hogy a szervezet a szájüregben érzékeli hogy szénhidrát ezért látja hogy van utánpotlás ch-t szabadít fel amitol energiánk lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!