Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Válaszolnátok a tapasztalatait...

Válaszolnátok a tapasztalataitok alapján?

Figyelt kérdés
Az érdekelne lehet-e fejlődni normális étrend nélkül is. Vagy inkább mennyire. A helyzet az, hogy nagyon rég óta szeretnék kondizni járni, de most alakult úgy az anyagi helyzetem, hogy megengedhetem magamnak, hogy kondiba járjak és talán még azt, hogy edzés utáni gyors felszívódású fehérjét vegyek.arra viszont nincs keret, hogy normális étrendem legyen, mindennap fehérjedús sovány húsokat étkezzek , főleg nem hosszú távon. minél olcsóbb kajákból étkezem, pl: tészták öntetekkel ilyesmi. nem tudom, hogy milyen testalkatú vagyok, talán ektomorf, kb 170cm és ~60kg. szóval az érdekelne, hogy lehet-e fejlődni, egyáltalán megéri-e "kidobni" erre havi 20+ezer forintot ha csak így tudom megvalósítani az edzést.
2014. júl. 7. 20:54
1 2
 11/11 Szintiszoli123 ***** válasza:

Szia!

Bocs az off-ért. Csirkemell kontra csirkecomb:

Nemrég utána számoltam a csirkecombnak. Egyáltalán nem az vele a "baj", hogy zsírosabb.

1 kg csirkecomb 750-800 Ft. 1 kg csirkemell filé 1400 Ft.

Kicsontoztam, lebőröztem a combot. Lemértem. Kiszámoltam, mennyibe kerül 1 gramm fehérje, ha combbal, mennyibe, ha mellel viszem be. Elenyésző a különbség. Szinte nincs is.

A combbal még pepecselni is kell, a mell meg ki van filézve.

Mellnél 23, combnál 21 gramm/100 gramm fehérjével számoltam.

Tehát nem jössz ki olcsóbban combbal.

Nem azért eszek csirkemellet, mert azt gondolnám, hogy a combban kevésbé jó minőségű a fehérje, hanem azért, mert fehérje grammra vetített árban kb. ugyanott van és nem kell vele szórakozni (csontozás, nyúzás).

Ha akarod, egyél combot. Ízre is nagyobb élmény, a plusz zsírt meg egyszerűen beleszámolod a makróidba és kész, de ugyanannyi pénzért nem vittél be több fehérjét, max. kicsivel több hús volt a tányérodon.

Fejlődéssel kapcsolatban egyetértek az előttem szólókkal.

2014. júl. 8. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!