Milyen tapasztalataitok vannak a Whey Blast fehérjéről?
Figyelt kérdés
Pozitív és negatív vélemény egyaránt érdekel. Soha nem szedtem még sem fehérjét, sem tömegnövelőt, így nem igazán értek hozzájuk. Fegyencedzéseket csinálok, használni fog vele? 1 kanállal kell elkeverni 300 ml vízben?2014. jún. 22. 20:53
1/3 anonim válasza:
Csak 60%-os protein, így ár/értékben nem a legjobb. sok ch is van benne, de tömegeléshez jó lesz edzés utánra és akár reggel is. Edzés után ebből mehet simán két adag, az még mindig csak 36g fehérje. Ennyi kell egy 70 kilós embernek edzés utánra. Egyébként egész napra legyen 2g x ttkg fehérje. Tökmindegy, hogy ennek egy része tápkiegből megy vagy mind szilárd kajából. Ha megvan szilárdból is, akkor ugyanúgy fejlődsz mint az aki használ tápkieget.
Mindegy hogy mennyi vízben kevered, ahogy neked megfelel.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
Sajnos 8 hónapot lustálkodtam és 77kg-ról 83kg-ra híztam. Így most a tömegelés nem föltétlen az elsődleges szempont. :) De tényleg köszönöm, nagyon hasznos válasz volt.
2014. jún. 23. 09:34
3/3 anonim válasza:
Akkor hagyd a sok ch-s proteineket és vegyél normálisat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!