Kinevetnek, leneznek ha 30 evesen 180cm / 65kg-osan lemegyek kondizni?
Meg 14-20 eves koromban lejartam, jol is neztem ki. Aztan meghazasodtam, gyerek, stb. Abbahagytam. Alapbol vekony vagyok nagyon. Akkoriban nem ment annyira a kox tema, de ocsem meselte hogy Pesten kb. tele vannak a termek veluk, 10 emberbol 8 szurja magat es lenezi azt aki nem. Ot is kinevettek pedig szerintem egesz jol nez ki naturalon. Azt hinne az ember hogy aki versenyzo es regota csinalja az tudja hogy o is hol kezdte. De tesomat pont ilyenek rohogtek ki a hata mogott. Mindenki azt mondta neki mielott elment hogy pont a legnagyobbak fognak neki segiteni meg batoritjak majd, de ellenkezo lett belole. Nem tul erzekeny, egyszeruen arrebb loktek es beszoltak neki. Ok nelkul, csupan azert mert "ez a kis csoffadt fogyatek giliszta foglalja a gepet". Megkerdezhettek volna hogy csatlakozhatnak e.
Tenyleg ilyen koxcentrikus gaz lett a konditermi moral? Mert akkor inkabb mast sportot keresek.
Voltak és lesznek ilyen agyhalottak :) Hidd el koksz nélkül is ilyen az ilyen ember. Én mikor kezdtem a testépítést a terembe a legnagyobbak is vicces emberkék voltak, nem foglalkoztak másokkal, edzettek és kész. Sőt míg egyik pihen, addig a másik lenyomhatja a szériáját és váltogatva megvan mindkettőtöknek a gyakorlat (gépnél főleg).
Én személy szerint igaz naturál vagyok, de szeretek segíteni a kisebbekknek, főleg nekem nagyon jól esik, hogy halgatnak rám és megfogadják a tanácsaim és jól fejlődnek. Főleg volt 1 srác a terembe, teljesen ingyen az öltözőbe adtam neki pár tanácsot meg a terembe is mutattam pár fontosabb alap gyakorlatot, mondtam hogyan váltogassa a gyakorlatokat meg minden és rá 2-3 hónapja odajött hozzám megint égy picit hosszabb beszélgetésre és nem bírta köszönni, hogy megindult újra a fejlődése.
Nekem semmibe nem került, viszont neki annál többet jelentett. Nem azt mondom példa ember vagyok, de ha fele az embereknek így viselkedne akkor nem történnének ilyen gondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!