Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Alex velea naturál vagy tolt...

Alex velea naturál vagy tolt valamit?

Figyelt kérdés
[link]

2014. júl. 5. 23:12
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

# 18

Igaz...

Én is már úgy nézek ki Dwayne "The Rock" Johnson

2014. júl. 6. 00:18
 22/32 anonim ***** válasza:
Mellen meg hason kívül meg tényleg nem sok mindene van. Az a ''V'' has, azt meg adonisz övnek hívják, és bőven elérhető naturálba.
2014. júl. 6. 00:18
 23/32 anonim ***** válasza:

# 20

Te meg olvasd el a sárga kapszulát erősködő..

2014. júl. 6. 00:19
 24/32 anonim ***** válasza:
Ez az 52%-os valami genetikai zsákutca lehet, aki nem tud 25%-os testzsír alá menni és mindenkit magához mér. De legalább sok hozzáértővel beszélt, aki azt mondta a hasizom csak koxal látszik.
2014. júl. 6. 00:21
 25/32 anonim ***** válasza:
Te meg menjél edzeni, és nézd meg mit tudsz kihozni magadból, ahelyett hogy másokra hurrogsz ;) A sárga kapszulát meg dugd fel magadnak, én inkább normális színvonalú helyekről olvasom el az infót. Rohadtul nem izgat a flegma, bunkó stílusa a kis agyon ajnározott drugs bunny-nak
2014. júl. 6. 00:22
 26/32 anonim ***** válasza:
Alkar felkar ugyan akkora majdnem, hát nulla, váll semmi, erezet szintén nulla, kisebb keresztszálkákat megint nem látni sehol, éles izomelválasztódás kanyarban sincs, tömeg megint nulla..van még miről beszélni?
2014. júl. 6. 00:24
 27/32 anonim ***** válasza:

Bocsánat én voltam a hülye!

Mások ilyen szálkás testet szteroidokkal érnek el mert naturálba nem lehet de itt gyakori-kérdésekre csoda emberek járnak-írnak aki naturálba elérnek bármit amit más kokxal tud csak mert az ő testük nem földi máshogy működik mint az átlag emberé...

2014. júl. 6. 00:32
 28/32 anonim ***** válasza:
Mások ilyen testet azért érnek el szteroiddal, mert büdös nekik a munka, és a gyors utat választják.
2014. júl. 6. 00:33
 29/32 anonim ***** válasza:
Te tényleg azt hiszed hogy ezt a testet és ezt a "szárazságot" nem lehet naturalba elérni? És nem véletlenül tettem idézőjelbe, mert ez még csak száraznak sem mondható. Nem tudom mennyire lehetsz otthon a testépítésben de ha szerinted ehhez a testhez szteroid kell akkor nagyon el vagy tévedve...
2014. júl. 6. 00:35
 30/32 anonim ***** válasza:
52%
Na, ő elolvasta a sárga kapszulát, szóval ő már tud mindent ;)
2014. júl. 6. 00:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!