11/32 anonim válasza:
Jóval lentebb is voltam már hidd el nekem. Ráadásul nagyobb izomtömeggel. :)
12/32 anonim válasza:
# 11
Jóval lentebb persze... :D
mennyi volt -1%
ember ne engem etess...
14/32 anonim válasza:
52%
Egészség.szépség egy versenyző..
15/32 anonim válasza:
Egyébként, nem egy embernek van/volt ilyen formája, akik ide a testépítés kategóriába írnak. De biztos ők is genetics freak-ek voltak, szét roidozva.
16/32 anonim válasza:
Nem mondom hogy átlag emberhez képest nem néz ki jól egy faszi, de őszintén, mit kell ettől hanyatt esni? Egy kis mellen és a hasán kívül mi rajta a hú de kemény. Egyáltalán nem egy nagy állat forma, és bármennyire is rosszul vagy a testzsír %-tól, ezzel a tömeggel az a %, viszonylag egész évben tartható.
17/32 anonim válasza:
# 16
Figyelj!
Érd el és fényképezd le magad..
18/32 anonim válasza:
Ezt a formát érjem el? Bocsi de nem szeretnék erre a 70-75kg-os formára visszafejlődni. :)
20/32 anonim válasza:
De minek erősködsz 52%-os? Azért mert te formátlan vagy, más még nem lesz az feltétlenül. Nézd meg a calisthenics-es faszikat, azoknak is van ilyen testük, és ne nagyon add be hogy ők tolnak valamit, mert nekik a nagyobb tömeg minden csak nem előny. Még a magyar srácok között is vannak ilyen formával rendelkezőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!