Naturálban ilyen alakot el lehet érni? Vagy túl nagy az izomtömeg/definiáltság?
LOL
Ez nem valami izmos definialt meg főleg nem.
Valóban nem mind1 a kiindulópont.
De egyezünk meg, hogy a focitól nem lesz ekkora tömeg a mell felső részén :D
Ide nem kellenek évek, max hónapok. Egyáltalán nem nagy forma, jó kis genetikával fél év alatt hozható (5-7 hónap max)
Hát én csak a saját fejlődésemből tudok kiindúlni. Picivel több mint 2 év edzés, úgy hogy konditeremben csak szolizni jártam :D
Ebben benne van a kezdeti bénázások, a mai napig 2db 10kg súlyzók használata és a saját testsúlyos edzések mivolta, na meg a kaja még mindig nem tökéletes mennyisége. De azért még mindig nagyobbnak érzem magam. Bár ez lehet csak szubjektív dolog.
Persze az is lehet hogy nem éri el sok ember 2 év alatt se, mert nem képes értelmesen edzeni (bár nem mintha én mindig kihajtanám magam, és a fent említett súlyokból is látszik, hogy nem izzadok vért) de akár egy év alatt nagyobb fejlődés is elérhető.
De itt mindig szóba jön a genetika, edzések milyensége, testalkattípusok és még egy rakat dolog. De még a kérdező linkelt képe és kérdése is abszúrd ("Vagy túl nagy az izomtömeg/definiáltság?") és még én se vagyok a kidolgozot testű kategóriában még naturál szinten se, de azért egy év alatt tapasztalatból mondom, símán hozható egy ilyen forma, normális edzésekkel, súlyokkal, megfelelő kajával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!