Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki járt már hasonló...

Nemismertek kérdése:

Valaki járt már hasonló képen? "kiégtem"?

Figyelt kérdés
4éve edzek. volt köztük 1-2 hónapos megszakítás, de nem amiatt h nem volt kedvem edzeni... most viszont több mint 1 éve folyamatosan edzek, heti 4 alkalommal. utóbbi időkben annyira nehezemre esik hogy le mennyek a terembe... fáradt vagyok. nincs motiváció és hasonlók. nem koxoltam, ne értsetek félre h elfogyott és azért...

2014. júl. 5. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézz meg egy 4 évvel ezelőtti fényképet magadról. Most nézz tükörbe. Megérte?
2014. júl. 5. 20:04
 2/6 A kérdező kommentje:

persze meg, és nincsen olyan hogy "de..."

mégis de akkor is dolgoztam úgy h hajnalba go meló, és késő este értem haza, akkor is mentem terembe akár mennyit dolgoztam. most pedig egész délután az enyém, és teljesen komás vagyok. nem tervezem hogy sokáig ebbe az állapotba maradok, de gondoltam 1-2 hónap pihenés segíthetne. szerintetek?

2014. júl. 5. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom akkor már elértél valamit,nyugodtan phenj.

Csak azért ne punnyadj el és egyél összevissza mert nagyon leromlasz.

2014. júl. 5. 20:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Megnyugtató válasz. igen nekem eddigi legjobb formám volt/van idén. nehezen hízok, így most pihenés idő alatt még jobban oda akarok figyelni a helyes táplálkozásra az izmok védelmében.
2014. júl. 5. 20:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem 3 hétnél többet ne pihenj. Én legalábbis azt vettem észre magamon, hogy kb. annyi kihagyás még fel sem tűnik csak utána.
2014. júl. 5. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Változtass az edzésen. Ha eddig konditerembe jártál, meny ki egy pár hétre a parkba húzódzkodni-tolódzkodni stb.(de azért felhúzni-guggolni meny a terembe :D). Meny el crossfit,kettlebell edzésre 1-2 alkalommal, próbáld ki stb. Lehet új löketet ad, új célokat, lehetőséget
2014. júl. 6. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!