Jó volt ez a mai szálkásító étrendem? 90 kg vagyok
Figyelt kérdés
1. reggel: 8db tojás, 50g barna rizs, zöldség
2. 200g csirkemell, 2 teljes kiörlésű császárzsemlével
3. ugyanez mint az előző
4. ugyan az mint az előző
5.(40-45 perc aerob edzés után) 200g csirkemell, zöldség
2014. júl. 4. 22:39
1/13 anonim válasza:
Én szálkásító étrendhez a halat ajánlom.
2/13 A kérdező kommentje:
csirkemell is jó, nem?
2014. júl. 4. 22:55
3/13 anonim válasza:
Tojás, vagy tojásfehérje? Csak mert a sárgáját nem kéne túlzásba vinni, zsír + koleszterin. És a csirkemell is jó.
4/13 A kérdező kommentje:
Tojás, nem állok úgy anyagilag hogy megtehessem h a tojássárgáját kidobjam :D
2014. júl. 4. 23:21
5/13 anonim válasza:
Nincs semmi baj a tojás sárgájával, nem versenyre készül...
6/13 anonim válasza:
Nem is kell kidobni a sárgáját.A koleszterinhez meg köze nincsen,legfeljebb a koleszterin szint csökkentő tabletták forgalmazói szerint,hogy vedd a sz4rukat.De annyi bizonyos,hogy ezt a rengeteg zsemlét én zöldségre cserélném,esetleg kiegészítve kevés rizzsel,az egyik kajálásba mehetne zsír,csirkecomb formájában is.És nem számoltam utána most,de ennyi csirke valószínűleg felesleges.Zsírmentes tömegre számold újra a fehérje bevitelt.
7/13 anonim válasza:
Nem, de fogyni akar, és napi 8db az 40.58g zsír. Hát nem tudom hogy milyen diétába fér az bele, de az enyémbe nem férne bele.
8/13 anonim válasza:
Ketóba lazán.Ezért is kellene kib4aszni a zsemléket.
9/13 anonim válasza:
Császárzsömle... Mé' nem rizs? Vagy épp zöldség minden mennyiségben. Ajánlom, hogy a 3. és 4. legyen olyan, mint az 5.
És ez a 8 tojásos reggeli brutális. Én 4 után már émelygek, pedig én is 90 kilóról kezdtem a diétát.
10/13 anonim válasza:
Valaszeg kezdetben így is le fog jönni egy kevés, de hosszú távon kicsit változtatni kell. Ja meg igen ez a 8 tojás kemény. Én a reggelit simán el tudnám fogyasztani két részletben mert egyszerre nem is tudnám megenni ha akarnám se. Pedig én sokkal többet mozgok ennél.Meg szerintem elég lenne 1 zsemle étkezésenként, ha már ragaszkodsz hozzá, de a rizs anyagilag is, ízélményileg is ( ha jól megcsinálod) meg számolhatóságban is jobb plusz szerintem jobban is laktat. Aerobot lehet növelni meg am vmi erősítés sem ártana vagy saját súlyos vagy súlyzús, hogy jobb legyen a kinézet, plusz azzal is mozogsz keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!